Eczacı Özel’den Eczacılar Odası’na ziyaret

Eczacı Özel’den Eczacılar Odası’na ziyaret
Diyarbakır Eczacı Odası ile bir araya gelen CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, " İktidar olursak Eczacıların sorunlarını çözmeye talibiz" dedi.

TİGRİS HABER - Seçim çalışmaları kapsamında Diyarbakır’a gelen CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, Diyarbakır Eczacı Odası Başkanı Başkanı Mahmut Sert ve oda üyeleriyle ile bir araya geldi. CHP'nin yaptığı ziyaretin çok önemli olduğunu ifade eden Diyarbakır Eczacı Odası Başkanı Mahmut Sert, "Biz sivil toplum örgütleri olarak sözümüzü söylemeye devam edeceğiz. İki eczaneden biri kapanıyor. Bunun olmasını istemiyoruz. Artık ötekileştirme, yok sayılmaya politikalarından yorulduk. 45 bine aşkın meslektaşımızla birlikte mesleğimizi hak edecek yerlere gelmesini istiyorum" diye ifade etti.

Sorunları çözüme kavuşturacağız

Diyarbakır'a geldiğinde muhakkak Eczacı Odasını ziyaret etmeye çalıştığını belirten CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, "Eczacılık ile ilgili her şeyi 14 Mayıs’tan sonra sağlam zemine oturacağız. Gerçekten Türkiye’de eczacılar için yeni paket hazırlanmalı. İktidar olursak eczacıların sorunlarını çözmeye talibiz ve çözeceğiz. Bizim dönemimizde kesinlikle zincir cenazeleri olmayacak. Bu mesleği hak ettiği yeri bulması için elimizden geleni yapacağız. Yaşanan sorunları çözüme kavuşturacağız. Birlikte başaracağız" şeklinde konuştu. (Haber Merkezi)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.