Edemen: Kent olarak toparlanmak lazım

Edemen: Kent olarak toparlanmak lazım
Diyarbakır Sanayici ve İş İnsanları Derneği Başkanı Nurullah Edemen ve yönetim kurulu üyeleri gazetemizi ziyaret etti. Edemen, Kentin ekonomik ve sosyal sorunları konusunda duyarlı olduklarını belirterek, “Kent olarak toparlanma zamanı” dedi.

TİGRİS HABER - DİSİAD Başkanı Nurullah Edemen, yönetim kurulu üyeleri Baran Vural, Zuhat Aydın, gazetemizin merkezini ziyaret ederek Yayın koordinatörümüz Naci Sapan ve Yayın yönetmenimiz İlyas Akengin ile görüştü, ülkenin ve kentin sorunlarına dair sohbet gerçekleştirdiler. Son dönemlerde tarih ve turizm konusunda Diyarbakır’ın büyük ilgi gördüğü konusunun konuşulduğu buluşmada, kentin ekonomik ve sosyal sıkıntılarının giderilmesi konusunda yapılması gereken çalışmalar üzerinde görüş alışverişinde bulunuldu.

disiad-tigris.jpeg

‘Yüzyılın parlayan yıldızı’

DİSİAD Başkanı Nurullah Edemen, uzun pandemi süreci nedeniyle tüm ülkede olduğu gibi Diyarbakır’ın da atıl bir dönem yaşadığını, ancak son günlerdeki hareketliliğin sevindirici olduğuna dikkat çekerek, tarih ve turizm konusunda kentin gördüğü ilginin programlanması gerektiğini ifade etti. Edemen, “Gelişmeleri olumlu buluyoruz. Ancak kent olarak eksikliklerimiz var. Sosyal, siyasal, ekonomik anlamda ciddi çalışmalar yaparak toparlanmak gerekiyor. Diyarbakır önümüzdeki, yüzyılın parlayan yıldızı olacak, basın alanından iş dünyasına kadar uzanan güzergâhta hazırlıklı olmalıyız” dedi. (Haber Merkezi)

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum