Efsane Diyar bu hafta tur atabilir

Efsane Diyar bu hafta tur atabilir
Diyarbakır 1.Amatör Futbol Ligi Play-Off Grubu’nda ilk iki maçını kazanarak firesiz şekilde lider durumda yer alan Diyarbakırspor, üçüncü hafta maçında Pazar günü saat 16.00’da Seyrantepe tesislerinde Diyarbakır Futbol Kulübü ile karşılaşacak. Yeşil-Kırmızılı takım,bu maçı kazanması halinde diğer takımların alacağı sonuçlara göre Süper Amatör Ligi’ne yükselmeyi garantileyebilir.

Tigris Haber - Diyarbakır 1.Amatör Futbol Ligi Play-Off Grubu’nda ilk iki maçını kazanarak firesiz şekilde lider durumda yer alan Diyarbakırspor, üçüncü hafta maçında Pazar günü saat 16.00’da Seyrantepe tesislerinde Diyarbakır Futbol Kulübü ile karşılaşacak. Yeşil-Kırmızılı takım,bu maçı kazanması halinde diğer takımların alacağı sonuçlara göre Süper Amatör Ligi’ne yükselmeyi garantileyebilir.

Yıllar Sonra Ayağa Kalktı

51 yıllık mazisinde 11 sezonu Süper Lig olmak üzere 45 yıl boyunca  profesyonel liglerde mücadele eden ve iki kez de Türkiye Kupası’nda yarı final oynayan,bir çok başarıya imza atan ancak 6 sezon önce profesyonel liglere veda eden Diyarbakırspor,yıllar sonra yeniden ayağa kalktığı bu sezonda bir lig atlamak üzere.

Diyarbakır 1.Amatör Futbol Ligi’nde B Grubu’nu ikinci sırada tamamlayarak Play-Off’a kalan Diyarbakırspor, 6 takımın tek devreli lig üsülüne göre karşılaştığı Play-Off’ta da ilk iki maçını kazanarak lider durumda bulunuyor.

Pazar Günü Tur Atabilir

Diyarbakırspor, üçüncü hafta maçında Pazar günü saat 16.00’da Seyrantepe tesislerinde Diyarbakır Futbol Kulübü ile karşılaşacak.

5 haftadan oluşan Play-Off’ta ilk iki haftayı lider tamamlayan Diyarbakırspor,bu maçı kazanması halinde diğer takımların alacağı sonuçlara göre Süper Amatör Ligi’ne yükselmeyi garantileyebilir.

Grupta ayrıca  Cumartesi günü saat 14.00’da Çamlıca Gençlikspor-Çüngüş Gençlikspor ve Pazar günü de saat 14.00’da Licespor-Kocaköy Gençlikspor maçları oynanacak.

Play-Off Puan Durumu

No

Takımlar

O

G

B

M

A

Y

P

Av

1

Diyarbakırspor

2

2

0

0

4

0

6

4

2

Licespor

2

1

1

0

5

0

4

5

3

Kocaköy Gençlikspor

2

1

0

1

2

2

3

0

4

D.Bakır Futbol Kulübü

2

0

2

0

0

0

2

0

5

Çüngüş Gençlikspor

2

0

1

1

0

3

1

-3

6

Çamlıca Gençlikspor

2

0

0

2

1

7

0

-6

 

 

 

            

 

 

                 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.