Efsane Diyarbakırspor final maçına çıkıyor

Efsane Diyarbakırspor final maçına çıkıyor
Diyarbakırspor, Bölgesel Amatör Futbol Ligi final maçında yarın Ankara Osmanlı Stadında 76 Iğdır Belediyespor'la karşı karşıya gelecek.

TİGRİS HABER- Diyarbakır'da nefesler tutuldu, 53 yıllık efsane kulüp Diyarbakırspor'un yeniden profesyonel liglere dönüşü için gözler Ankara'da oynanacak final maçına çevrildi.

TFF tarafından pandemi nedeniyle sıkıştırılmış fikstür ile oynanan ligde grup aşamasını lider tamamladıktan sonra çeyrek finalde Bağlar Belediyespor'u 2-1 ve yarı finalde de Gaziantep Ankasspor'u 3-2 yenerek finale kalan Yeşil-Kırmızılı takım, Ankara Osmanlı Stadında saat 17.00'da başlayacak final mücadelesinde 76 Iğdır Belediyespor'u yenerek 9 yıllık 3.Lig özlemine son vermek istiyor.

Maçın Hakemi Ankara'dan

Sakatlıkları bulunan Sercan Bıyıklı ve Ramazan Kaya forma giyemeyecek. Ankaragücü tesislerinde son çalışmasını yapan Diyarbakırspor maç saatini beklemeye başladı. TRT Kurdi tarafından naklen ekrana getirilecek final maçında Ankara bölgesi hakemi Efe Tanrıverdi düdük çalacak.

Aktepe’den prim açıklaması

Diyarbakırspor'un eski yöneticisi ve iş insanı Nesih Aktepe, Ankara'da Pazar günü oynanacak final maçının kazanılarak şampiyon olunası halinde Yeşil kırmızılı takıma prim desteğinde bulunacağını açıkladı.

Diyarbakırspor'un önemli bir mazisi bulunduğunu anlatan Aktepe," Diyarbakırspor'un uzun yıllar sonra profesyonel lige dönmesi hepimizi mutlu edecek. Bu yüzden imkanı olan herkesi destek olmaya davet ediyorum " dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum