Efsane Diyar’ın kalesi sağlam ellerde

Efsane Diyar’ın kalesi sağlam ellerde
Diyarbakırspor, transferde önemli adımlar atmaya devam ediyor

Diyarbakır Süper Amatör Futbol Ligi’nde şampiyon olup Bölgesel Amatör Futbol Ligi’ne yükselmek isteyen Diyarbakırspor, transferde önemli adımlar atmaya devam ediyor.

Şu ana kadar üst liglerden bir çok oyuncuyu renklerine bağlayan efsane kulüp,geçen sezon BAL’da Yolspor formasını giyen başarılı kaleci Mahmut Nergiz’i de transfer ettiğini açıkladı.

“Diyarbakırspor Nerede Olursa Olsun Büyüktür”

Kulüp Başkanı Ekrem Karakoç,hem genç hem de başarılı bir kaleci transfer ettiklerini belirterek,”Şampiyon takımı oluşturacak transferlere devam edeceğiz” dedi.

Başarılı file bekçisi Mahmut Nergiz ise,”Diyarbakırspor hangi ligde olursa olsun büyüktür ve her Diyarbakırlı gibi benim de hayallerimi süslemiştir. O büyük arma ve forma altında şampiyonluklar yaşayarak efsaneyi hak ettiği yere getirmeye geldik” dedi.

Türkiye İkincisi Olan Karmanın Oyuncuları

Yeşil-Kırmızılı kulübün futbol şube sorumluluğuna getirilen Mehmet Budakın’ın TFF Milli Takımlar Bölge Teknik Sorumlusu olduğu dönemde üç yıl önce Türkiye ikincisi olan bölge karmasındaki genç oyuncuları tercih eden Diyarbakırspor hem bu yıl şampiyon olmayı hem de gelecek yılların iskeletini oluşturmayı planlıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.