Efsane yolu yarılama peşinde

Efsane yolu yarılama peşinde
Diyarbakır 1.Amatör Futbol Ligi Play-Off Grubu’ndaki ilk maçında geçen hafta Çüngüş Gençlikspor’u 3-0 yenerek önemli bir avantaj sağlayan Diyarbakırspor, ikinci sınavını bugün Kocaköy Gençlikspor’a karşı verecek.

Tigris Haber - Grup aşaması sonunda A ve B gruplarında ilk 3’e girerek Play-Off’a kalan 6 takımın tek devreli lig üsülüne göre karşılaştığı Diyarbakır 1.Amatör Futbol Ligi Play-Off Grubu’nda ikinci hafta maçlarının heyecanı yaşanıyor.

İlk haftayı flaş bir galibiyetle kapatan Diyarbakırspor, ikinci maçını da kazanarak Süper Amatör Ligi’ne yükselme yolunda dev bir adım atmak istiyor. 1 puanı bulunan Kocaköy Gençlikspor’la oynanacak maç saat 14.00’da başlayacak.

Futbolcularcdan Taraftarlara Çağrı

Diyarbakırspor, profesyonel liglerde maçların olmadığı haftada sporseverlerden ve taraftarlardan destek bekliyor. Yeşil-Kırmızılı futbolcular,”Hedefimiz ilk 2 arasına girerek Süper Amatör’e yükselmektir. Her maçı final olarak değerlendiriyoruz. Kocaköy maçı da çok önemli. Mutlaka kazanmak istiyoruz. Diyarbakırspor’u seven herkesi tribünlerde destek vermeye davet ediyoruz” dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.