Elçi'den Yeni Şafak'a: Hedef göstermelerinizle meşhursunuz!

Elçi'den Yeni Şafak'a: Hedef göstermelerinizle meşhursunuz!
CHP İstanbul Milletvekili Adayı Türkan Elçi, kendisini hedef gösteren Yeni Şafak gazetesine tepki göstererek "Karanlıkta kurguladığınız iftiralarınızla hedef göstermelerinizle meşhursunuz" dedi.

TİGRİS HABER - CHP İstanbul 3. Bölge 3. Sıra Milletvekili Adayı Türkan Elçi, Yeni Şafak gazetesinin kendisi hakkında yaptığı habere tepki gösterdi. Haberde, Elçi'nin "PKK terör örgütü değildir" dediği öne sürülüyor.

Elçi'nin konuyla ilgili sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım şu şekilde oldu: "Chp rozetini taktığım günden beri bu yalanı döndürüyorsunuz. Morgda eşimin yattığı bir anda hiçbir derdim yokmuş gibi “ Pkk terör örgütü değil” slogan atmışım. O anı hatırlıyorum "Kim vurdu" demiştim. Yüzlerce kamera vardı biri göstersin, hepimiz ne dediğimi bilelim. Morgun önündeki görüntülere ilişkin açıklama yapmaktan hicap duydum. Veya o an dışında nerede bu yönde bir açıklamam olmuş kaynak göstersinler. Karanlıkta kurguladığınız iftiralarınızla hedef göstermelerinizle meşhursunuz. Aydınlık yüzü görmeyesiniz." (Haber Merkezi)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.