Emine’nin son videosu: Ne olur elinizden geleni yapın

Emine’nin son videosu: Ne olur elinizden geleni yapın
Diyarbakır'da 4 Şubat'ta 7 çocuk babası kuzeni tarafından kumalığı reddettiği için katledilen 16 yaşındaki Emine Karakaş'tan geriye iyileşme umuduyla yaptığı çağrı kaldı: “Ne olur elinizden geleni yapın”.

TİGRİS HABER -  Diyarbakır'ın Bismil ilçesine bağlı Selamet Mahallesi'nde 7 çocuk babası ve evli Aslan K., 12 yıl önce vefat eden amcasının kızı Emine'yi kuma almak istedi. 16 yaşındaki çocuk, 2 yıldır kendisine musallat olan Aslan'ı kabul etmedi. Kuzeni Aslan K.'nın saldırısına uğrayan Emine, 21 Haziran günü yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Emine’den geriye ise iyileşme umuduyla yaptığı çağrı kaldı. Emine ölmeden önce çektiği videoda şu ifadelere yer verdi:

“Ne olur elinizden geleni yapın”

"Ben Emine, 15 yaşımdayım. Böyle oldum. Beni siz iyileştireceksiniz değerli hocalarım. İnşallah iyileştireceksiniz beni. Hastaneye sedyeyle gireceğim, yürüyerek çıkacağım inşallah. Sizler de beni iyileştirmek için elinizden geleni yapacaksınız. Bundan eminim. Ağabeyim de benim için çok çabalıyor zaten. Çok seviyorum onu. İnşallah beni iyileştireceksiniz. Ne gerekiyorsa yapmaya hazırız. Size güveniyorum. Ne olur elinizden geleni yapın. İki aydır yatıyorum, kendimi hiç bırakmadım. Kendime güvendim. Hep daha iyi olacağım dedim. Beni iyileştirmek için elinizden geleni yapmaya çalışın lütfen” dedi. (İHA/Haber Merkezi)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum