EMITT’te Diyarbakır standına yoğun ilgi

EMITT’te Diyarbakır standına yoğun ilgi
Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi’nin, kentin tarih ve kültürünü tanıtmak için 26. Doğu Akdeniz Ülkeleri Turizm ve Seyahat Fuarı'nda (EMlTT) açtığı stant, ziyaretçilerden yoğun ilgi görüyor.

TİGRİS HABER - İstanbul'da 12 - 15 Nisan’da 30 ülkeden 600 firmanın katılımıyla TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezinde düzenlenen fuar devam ediyor. Diyarbakır, turizm potansiyelinin en iyi şekilde tanıtılması adına büyük önem taşıyan, ülkenin en büyük, dünyanın ise en büyük 5. turizm fuarı EMlTT fuarında tanıtılıyor.

Yoğun ilgi gören Diyarbakır standında kentin ünlü burma kadayıfı sergileniyor, ziyaretçilere tanıtım materyalleri dağıtılıyor, stantta kurulan ekranda Diyarbakır'ın tanıtım videoları gösteriliyor. Kültür Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ve Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Başkanı Firuz Bağlıkaya, Diyarbakır standını ziyaret etti. Bakan Ersoy ve beraberindekiler, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Veysel Kızılay tarafından karşılandı. Kızılay, Bakan Ersoy'a Diyarbakır’ın tarihi, kültürel değerleri ve doğal zenginlikleriyle ilgili bilgi verdi. (Büyükşehir Basın)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.