En Kötü Başlangıç

En Kötü Başlangıç
Amedspor, 2.Lig’deki 7.sezonunda en kötü başlangıcı yaptı. İlk kez ilk iki haftada puan alamayan takımın ortaya koyduğu futbol da gelecek için umut vermedi.

Lige Çok Sancılı Başladı

2013-2014 sezonundan beri 2.Lig’de mücadele eden Amedspor, 2019-2020 sezonuna sancılı başladı. İlk hafta maçında evinde Sancaktepe FK’ya 2-1 yenilen Amedspor, ikinci haftada ise deplasmanda Zonguldak Kömürspor’a 1-0’lık sonuçla boyun eğerek geride kalan iki haftada puan alamadı. Bu tablo aynı zamanda Amedspor’un ilk iki haftalar itibarıyla en kötü başlangıcı oldu.

Takımın ortaya koyduğu kötü futbol da sonuçlar kadar eleştiri konusu oldu. Taraftarlar, sosyal medya üzerinden hem yönetime ve teknik heyete hem takıma yüklenerek sert eleştirilerde bulunuyor.

Takımda moraller bozuk, taraftar tepkili

Son saniye golüyle 1-0 kaybedilen Zonguldak Kömürspor maçından sonra kente moralsiz dönen Amedspor’da ağızları adeta bıçak açmıyor. Futbolcuların moralsizliği dikkat çekerken,teknik heyetin kadro tercihi ve oyun içindeki değişiklikler de eleştiri konusu oldu. Taraftarlar, transfer döneminde iyi oyuncular transfer edilmediğini de dile getirerek yönetime ve teknik heyete eleştirilerde bulunuyor.

Amedspor, 3.hafta maçında 15 Eylül Pazar günü saat 18.00’da Yeni Diyarbakır Stadı’nda Hacettepespor’u ağırlayacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.