En popüler 10 bilim kurgu filmi

En popüler 10 bilim kurgu filmi
Bilim kurgu sinemasının heyecan verici dünyası, izleyicileri farklı zamanlara ve uzayın derinliklerine götürüyor. Popüler olan 10 bilim kurgu filmini derledik.

TİGRİS HABER - İşte en popüler 10 bilim kurgu filmi:

  1. "Blade Runner 2049" - Denis Villeneuve tarafından yönetilen bu film, distopik bir gelecekte geçiyor ve sıradışı bir polis memurunun hikayesini anlatıyor.
  2. "Inception" - Christopher Nolan'ın yönettiği bu film, gerçeklik ve rüya arasındaki ince çizgiyi keşfeden bir hırsızın hikayesini konu alıyor.
  3. "Ex Machina" - Alex Garland'ın yazıp yönettiği bu film, yapay zekanın insanlık üzerindeki etkilerini sorguluyor.
  4. "Interstellar" - Christopher Nolan'ın yönettiği bu film, gezegenimizin sınırlarını aşmaya çalışan bir grup astronotun epik hikayesini anlatıyor.
  5. "Annihilation" - Alex Garland'ın yönettiği bu film, gizemli bir alanda gerçekleşen doğaüstü olayları konu alıyor.
  6. "The Matrix" - Lana ve Lilly Wachowski'nin yönettiği bu klasik film, gerçeklik ve sanal gerçeklik arasındaki savaşı konu alıyor.
  7. "Arrival" - Denis Villeneuve tarafından yönetilen bu film, dünya dışı bir zekayla iletişim kurmaya çalışan bir dilbilimcinin hikayesini anlatıyor.
  8. "Eternal Sunshine of the Spotless Mind" - Michel Gondry'nin yönettiği bu film, unutmanın ve hatırlamanın doğasını keşfeden bir çiftin hikayesini konu alıyor.
  9. "District 9" - Neill Blomkamp'ın yönettiği bu film, uzaylılarla insanlar arasındaki etkileşimi konu alıyor.
  10. "Snowpiercer" - Bong Joon-ho'nun yönettiği bu film, dünyayı dondurma tehlikesiyle karşı karşıya bırakan bir iklim felaketinin ardından hayatta kalan insanların hikayesini anlatıyor.

Kaynak:Haber Merkezi

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum