Ensarioğlu’nun DİSİAD'ı ziyaret etti

Ensarioğlu’nun DİSİAD'ı ziyaret etti
Ak Parti Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Galip Ensarioğlu, seçim çalışmaları kapsamında Diyarbakır’da bulunan sivil toplum örgütlerini ziyaret etmeye devam ediyor.

DİYARBAKIR – Ak Parti Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Galip Ensarioğlu seçim çalışmaları kapsamında, Diyarbakır Sanayici ve İşadamları Derneği’ni (DİSİAD) ziyaret ederek 30 Mart yerel seçimlere ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Ensarioğlu ve beraberindeki AKP'lileri, Diyarbakır Sanayici ve İşadamları Derneği (DİSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Burç Baysal ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılandı. Diyarbakır Sanayici ve İşadamları Derneği (DİSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Burç Baysal; Ensarioğlu’nun uzun zamandır derneklerine katkı sağlayan bir iş adamı olduğunu kaydederek “Uzun yıllardır Diyarbakır Sanayici ve İşadamları Derneği’ne büyük katkısı olan bir iş adamı, şehrin yönetimine talip olmanız bizi sevindirdi. Böyle bir karar almanız şehrin siyasetine bir renk kattığını düşünüyoruz. Diyarbakır’da iki tane siyasi aktör var. Bu aktörlerin gerçekten kentin ağırlığını kaldıracak düzeyde olduğunu düşünüyoruz” şeklinde konuştu.

Ak Parti Diyarbakır Büyükşehir Belediye başkanı Adayı Galip Ensarioğlu, siyasi kimliğin oluşmasında DİSİAD’tın büyük katkısı olduğunu, ilk yer aldığı sivil toplum örgütünün DİSİAD olduğunu belirterek, bu güne kadar yaşam kaygısı yoğun yaşandığı için hizmetler geri planda kaldığını kaydederek konuşmasını şöyle sürdürdü “Diyarbakır Suriçi’nde bulunan tarihi ortaya çıkartmak ve tarihi olmayan bütün yapıları ortadan kaldırarak oradaki çok ciddi turizm potansiyelini ortaya çıkartmak istiyoruz. Sur’un içinden ve dışından yeşil kuşaklar bırakarak çevre yolu açacağız. Ana arterler dışında diğer bölümleri trafiğe kapatıp, bütün tarihi bir estetiği olmayan evleri yıkarak, yerine tarihi Diyarbakır evlerinin mimarisinde yapılar inşa edeceğiz. Diyarbakır’da bulunan bütün yer altı çarşılarını da otoparka çevireceğiz. Çünkü bu kentte ciddi anlamda bir trafik sorunu var” dedi.

17 Aralık rüşvet ve yolsuzluk operasyonuna da değine Ensarioğlu “Son dönemlerde Türkiye’de yaşanan gelişmelere baktığınızda tümünün hedefinde hem seçimler, hem Ak Parti, hem Başbakan hem de bu süreç var. Hükümet kurulduğundan beri yolsuzluklar ile mücadele etmiştir” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.