Ercan’dan Kötü Haber..

Ercan’dan Kötü Haber..
Kocaeli Birlik maçında sakatlanan Amedspor’lu Ercan Çapar’ın adalesinde yırtık tespit edildi. Başarılı futbolcunun en az 4 hafta sahalardan uzak kalacağı açıklandı.

 

 

Arka Adalesinde Yırtık Var…

Amedspor’lu Ercan Çapar, Pazar günü oynanan Kocaeli Birlikspor maçının 30. dakikasında sakatlanarak oyundan çıkmıştı.Kulüp sağlık heyetinin uyguladığı tetkiklere göre, Ercan'ın arka adalesinde yırtıklar oluştuğu tespit edildi. Tedavisine hemen  başlanan  oyuncunun , yaklaşık 4 hafta sahalardan uzak kalacağı bildirildi.

Uzun süredir sakat olan Timur Kosovalı’dan da haber var. Golcü futbolcunun teknik heyetin görev vermesi halinde Sarıyer’le deplasmanda oynanacak maçta forma giyebileceği bildirildi.

 

Taner Taşkın Eski Takımına Karşı

21 Ekim Cumartesi günü deplasmanda Sarıyer’le karşılaşacak olan Amedspor,hazırlıklarına 3 puan hedefi ile başladı. Teknik direktör Taner Taşkın,geçen sezonun ilk yarısında çalıştırdığı Sarıyer’e karşı görev yapacak. Sarıyer’in teknik direktörü Bahri Kaya ise daha önce iki ayrı dönemde Diyarbakırspor’u çalıştırmıştı.

Maçta Amedspor’lu taraftarlara yasak gelip gelmeyeceği yarına kadar belli olacak. Kafile Cuma günü uçakla İstanbul’a gidecek.

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.