Erdoğan’dan asgari ücret açıklaması

Erdoğan’dan asgari ücret açıklaması
Son Dakika: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, milyonların beklediği asgari ücretle ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

TİGRİS HABER - Cumhurbaşkanı Erdoğan, Katar’a hareketi öncesi Atatürk Havalimanı’nda basın toplantısı düzenledi. Toplantı sonrası gazetecilerin sorularını yanıtlayan Erdoğan, asgari ücret konusunda önemli bir açıklama yaptı.

Erdoğan’ın asgari ücretle ilgili yaptığı açıklama şöyle:

"Şu anda sayın bakan heyeti ile birlikte iş ve işveren kesimi ile görüşmeleri sürüyor. Perşembe günü yapılacak görüşmede bir yere varılacak. Tarafların teklifleri nedir bu belli olacak. Bunları görmek lazım. Daha önce söylediğim gibi biz bu noktada işçimizi zora sokmayacağız. Asgari ücret noktasına en uygun ve en idaailini masaya yatırarak nihai kararımızı vereceğiz. Bu kararla birlikte hem işçi, hem de işverenin memnun olması lazım.  İşçinin emeğine, iş verenin yatırımına ihtiyacımız var. Bu iki gücün ayakta kalması önemli. Tabi seçim öncesi kararlarda var. Tüm bunları düşünerek bir karar vereceğiz. Bu kararla birlikte yolumuza devam edeceğiz." (Haber Merkezi)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.