Erdoğan’dan muhalefete: Dizi izleyip film çeviredursunlar

Erdoğan’dan muhalefete: Dizi izleyip film çeviredursunlar
Erdoğan, “sosyal medyanın kaldırılmasını istiyoruz” sözlerini eleştiren CHP, HDP ve İYİ Parti liderlerinin paylaşımlarının ardından Twitter’da "Onlar dizi izleyip film çeviredursun, biz hizmet edip tarih yazmaya devam edeceğiz" dedi.

TİGRİS HABER - Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Tayyip Erdoğan, düb yaptığı “sosyal medyanın kaldırılmasını istiyoruz” açıklamasını eleştiren muhalefet liderlerine sosyal medya platformu Twitter’dan tepki gösterdi.

Erdoğan, dünkü açıklamasında“Niçin YouTube, niçin Twitter, niçin Netflix, niçin şu, bu gibi sosyal medyalara karşı olduğumuzun ne demek olduğunu anlıyor musunuz? Bu ahlaksızlıkları ortadan kaldırabilmek için. (…) Bu millete, bu ülkeye bu tür mecralar yakışmıyor. Onun için de bir an önce biz bunları parlamentomuza getirip, parlamentomuzdan bu tür sosyal medya mecralarının tamamen kaldırılmasını, kontrol edilmesini istiyoruz." demişti.

Bunun üstüne İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener,"Dark'ın son sezonunu bitirmeden Netflix'i kapatırsan vallahi gücenirim" diye yazdı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Akşener’in paylaşımını alıntılayarak, "Aman Meral Hanım, şimdi hırsından spoiler verir:)" dedi.

HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan da Kılıçdaroğlu'nun mesajını alıntılayarak, "Biz de La Casa De Papel'in son sezonunu bekliyorduk :("

Erdoğan muhalefet liderlerinin paylaşımlarının ardından Twitter hesabından "Onlar dizi izleyip film çeviredursun, biz hizmet edip tarih yazmaya devam edeceğiz" mesajını paylaştı.

İYİ Parti Genel Başkanı Akşener de Erdoğan'ın söz konusu yanıtını alıntılayarak, Erdoğan'ın Diriliş Ertuğral dizi setindeki fotoğrafını paylaşarak, "Emin misin Sayın Erdoğan" şeklinde yanıt verdi.  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.