Erdoğmuş’tan gazeteciler günü ziyareti

Erdoğmuş’tan gazeteciler günü ziyareti
 Özel Haber
DEM Parti’den Diyarbakır Büyükşehir Belediyesine Eşbaşkan aday adaylık başvurusu yapan eski Milletvekili Nimetullah Erdoğmuş, gazetemizi ziyaret etti.

TİGRİS HABER - DEM Parti’den Diyarbakır Büyükşehir Belediyesine eşbaşkan aday adaylık başvurusu yapan eski Milletvekili Nimetullah Erdoğmuş, gazetemizi ziyaret etti. 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle gazetemize gelen Erdoğmuş, Tigris ailesinin gününü kutladı.

Gazetemizin merkezini ziyaret ederek yayın koordinatörümüz Naci Sapan ile bir araya gelen eski milletvekili TBMM Başkan vekili Nimetullah Erdoğmuş, yerel ve genel siyaset konusunda görüş alışverişinde bulundu.

Erdoğmuş, DEM Parti’den Büyükşehir Belediyesi aday adaylığı için yaptığı başvuruyla ilgili ise şunları söyledi;

Ziyaretim aslında adaylıkla ilgili değil. Gazetecilerin gününü kutlamak istedim. Aday adaylığı ile ilgili süreç devam ediyor. Partinin izlediği bir yol var, delegeler aday seçimini yapacak. Bizde buradan alınacak sonucu bekliyoruz. Delegelerin ve parti tabanının vereceği karara saygılıyız. Ben normal çalışmalarımı sürdürüyorum. Adaylık ile ilgili süreç nasıl tamamlanırsa tamamlasın, çalışmalarımız aynı şekilde devam edecek. Adaylaşma süreci olursa, yapacağımız çalışmalarla ilgili fikirlerimizi detaylı olarak sizlerle ve kamuoyuyla paylaşacağım” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum