Ergani Makamspor’da büyük gurur! 4 sporcu milli takımda

Ergani Makamspor’da büyük gurur! 4 sporcu milli takımda
Diyarbakır Ergani Makamspor Ragbi Kadın Takımı, antrenörler Burak Kınık ve Orhan Polat nezaretinde 15 sporcuyla katıldığı ve Ankara’da düzenlenen Ragbi U18 Türkiye Şampiyonası 1. Etabı’nda 4’te 4 yaparak önemli bir başarıya imza attı.

Şehmus KIZILASLAN

TİGRİS HABER - 4 sporcuya milli davet

Elde edilen bu başarının ardından, Diyarbakır Ergani Makam Spor Ragbi Kadın Takımı, antrenörler Burak Kınık ve Orhan Polat sporcularından gurur duyduklarını belirterek, “ Takımın önemli isimlerinden Hadise Mete, Elif Ayyıldız, Ceren Canözer ve Tuana Tanış, Antalya da yapılacak olan Türkiye Ragbi Milli Takımı kampına davet edilerek camiaya büyük bir gurur yaşattılar.” ifadelerini kullandılar.

Hedef daha büyük başarılar

Milli takım kampına katılan sporcular tebrik edilirken, başarılarının devamı temenni edildi. Kulüp yönetimi, bu başarıda emeği geçen tüm antrenörlere ve sporculara teşekkür ederek, Ergani Makamspor’un ragbide yükselişini sürdüreceğini vurguladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.