Ergani’de istasyon ve Bagür’e içme suyu

Ergani’de istasyon ve Bagür’e içme suyu
DİSKİ Genel Müdürlüğü, Ergani ilçesinin İstasyon ve Bagür mahallelerine 4 bin 700 metre yeni içme suyu hattı oluşturmak için çalışma başlattı.

TİGRİS HABER - Diyarbakır Su ve Kanalizasyon İdaresi (DİSKİ) Genel Müdürlüğü, ilçeler ve kırsal mahallelerde vatandaşlara kaliteli içme suyu temin etmek için çalışmalarına devam ediyor. Ergani İstasyon ve Bagür mahalleleri İstasyon Caddesi üzerinde 4 bin 700 metre İçme suyu yeni şebeke hattı döşeme çalışmaları devam ediyor. Yapılan çalışmanın tamamlanmasının ardından 1500 personel kapasiteli tekstil fabrikası, yüzlerce hane ve 2 adet okul (lise) sağlıklı içme suyuna kavuşacak

DİSKİ Genel Müdürü Fırat Tutşi, devam eden çalışmaları yerinde denetleyerek teknik ekipten bilgi aldı. Denetim esnasında açıklamalarda bulunan Tutşi, DİSKİ’nin en temel ihtiyaç olan içme suyunu temin etmek için çalışmalarını mesai kavramı gözetmeksizin sürdürdüğünü söyledi.

Tutşi, “DİSKİ, en temel ihtiyaç olan içme suyunu temin etmesi dolayısıyla kent açısından oldukça önemli bir kurumdur. Bu önemin farkında olarak kentte önemli hizmet ve yatırımları gerçekleştirmeye çalışıyoruz. DİSKİ kentte yaşayan 1 milyon 819 bin Diyarbakırlınındır. DİSKİ’ DE, 1 milyon 819 bin Diyarbakırlının hakkı var. Bizde bu vizyonla tüm Diyarbakırlıların hakkını korumaya çalışıyoruz. Bu hakkın korunması için kayıp-kaçak kullanımının önüne hep birlikte geçmeliyiz. Kayıp-kaçak kullanımının düşürülmesi demek daha fazla vatandaşın içme suyuna ulaşılması demektir.”

(Diski Basın)

Kaynak:Diski Basın

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum