Erkeklerin kadınlarda görmek istemediği davranışlar

Erkeklerin kadınlarda görmek istemediği davranışlar
 Özel Haber
Kâinat var olduğundan beri erkek ve kadın hayat arkadaşı olarak yaşamlarını sürdürmüşlerdir. Genellikle kadınlar ne ister sorusu sorulurken biz erkekler ne istemez sorusuna cevap aradık.

TİGRİS HABER - Egoist ve bencil kadınlar: Erkekler, kendilerine değer veren ve onları önemseyen kadınlardan hoşlanır. Egoist ve bencil kadınlar, erkeklerin hoşlanmadığı, anlaşamadığı kadınlardır.

  • Kontrolcü ve manipülatif kadınlar: Erkekler, özgürlüklerine düşkündür. Kontrolcü ve manipülatif kadınlar, erkeklerin özgürlüğünü kısıtlar ve onları baskı altına alır. Bu yüzden erkekler kontrolcü ve manipülatif kadınları sevmez.
  • Pesimist ve negatif kadınlar: Erkekler, pozitif ve enerjik kadınlardan hoşlanır. Pesimist ve negatif kadınlar, erkeklerin uzak kaldığı karakterlerdir.
  • Sürekli şikâyet eden kadınlar: Erkekler, hayatla barışık ve olumlu düşünen kadınlardan hoşlanır. Sürekli şikâyet eden, mızmız kadınlar erkekleri bezdirir ve onları uzaklaştırır.
  • Aşırı kıskanç ve şüpheci kadınlar: Erkekler, kadınların güvenini kazanmak ister. Aşırı kıskanç ve şüpheci kadınlar, erkeklerin güvenini sarsar ve onları uzaklaştırır.
  • Aşırı dramatik ve duygusal kadınlar: Erkekler, sakin ve mantıklı kadınlardan hoşlanır. Aşırı dramatik ve duygusal kadınlar, erkekleri yorabilir ve onları uzaklaştırabilir.
  • Aşırı makyaj yapan kadınlar: Erkekler, doğal ve özgün kadınlardan hoşlanır. Aşırı makyaj yapan, yapay görünen kadınlar, erkeklere itici gelebilir.
  • Sürekli para isteyen kadınlar: Erkekler, maddiyata önem veren kadınlardan hoşlanmaz. Sürekli para isteyen, aşırı harcama yapan kadınlar, erkekleri rahatsız eder ve onları uzaklaştırır.

Tabii ki bu liste her erkeğin aynı düşündüğünü göstermez. Bazı erkekler, bu özelliklerden bazılarını çekici bulabilir. Ancak genel olarak, erkeklerin kadınlarda sevmediği ve görmek istemediği davranışlar bunlardır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.