Ersin’in vedası Türkiye’yi ağlattı!

Ersin’in vedası Türkiye’yi ağlattı!
Survivor yarışmacısı Ersin Korkut’un sakatlanarak elenmesi ve veda sırasındaki köpeği ile ilgili mesajları programı izleyen herkesi ağlattı.

Survivor 2020’nin bu akşamki yeni bölümünde eleme konseyinde büyük şok yaşandı. Bu akşam oynanan iltişim oyunu ardından eleme konseyi yapıldı. Acun Ilıcalı, kimsenin beklemediği şekilde Ersin Korkut ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Acun Ilıcalı, Ersin Korkut’un diskalifiye olduğunu açıkladı.

Doktor kararı ile elendi

Acun Ilıcalı, bu akşamki eleme konseyinde izleyicilerin ve yarışmacıların beklemediği bir açıklama yaptı. Acun Ilıcalı, Ersin Korkut ile ilgili olarak, yarışmaya devam edemeyeceğini açıkladı. Bunun nedeni ise geçtiğimiz günlerde oynanan futbol maçındaki sakatlığın olduğunu belirten Ilıcalı, yapılan MR çekimi sonrasında doktor kararı ile Ersin Korkut’un yarışmaya devam edemeyeceğini duyurdu.

Acun Ilıcalı: “Çok iyi haberler veriyoruz size ama bu sefer açıkçası kötü bir haber vereceğim. Haberi vereceğim yarışmacı Ersin”

Acun Ilıcalı: ” Ersin futbol oyununda sakatlanmıştı. Biz de MR çektirdik ve sonuçları İstanbul’a gönderdik. Hiç ama hiç beklemediğimiz bir haber geldi. Dr Metin Kuş yaptığı kontroller sonucunda Ersin bundan sonra Survivor’a devam edemeyecek”

Acun Ilıcalı’nın oldukça üzgün olması ve “Bu sezon Survivor'da benim için en beklenmedik veda oldu. Açık söyleyeyim belki de en üzüldüğüm veda diyebiliriz” ifadelerini kullandı.

Ailemden önce köpeğimi göreceğim

Yarışmada sakatlığı nedeniyle diskalifiye olan Ersin Korkut, konseydeki açıklamalarıyla duygusal anlar yaşanmasına neden oldu. Ersin Korkut, açıklamalarında adadan ayrıldığımda ilk olarak İstanbul’a köpeğimi görmeye gideceğim, ‘Mes’ dediğimde nasıl tepki verecek merak ediyorum. Bilmiyorum ben hiç bu kadar sakal bırakmamıştım. Bu vaziyette gidersem ‘Mes’ beni tanır mı tanımaz mı çok merak ediyorum. Ailemden önce onu göreceğim. İfadelerini kullandı. Köpeğinin öldüğünü bilmeyen Ersin Korkut’un bu açıklamaları izleyenleri duygulandırdı.

Acun söyleyemedi

Acun Ilıcalı, Ersin’in köpeğiyle ilgili sözleri sonrasında oldukça üzgün olduğu gözlerden kaçmadı. Ancak Ilıcalı, Ersin’e köpeği Mes’in öldüğünü söyleyemedi.

Sonra konuşuruz

Acun Ilıcalı, eleme konseyinde yaptığı açıklamaların ardından Ersin’e yönelerek çekim dışında bir şey konuşacağız dedi. Bu konunun ise Ersin’in köpeği ‘Mes’in ölüm haberini vermesiyle ilgili olduğu tahmin ediliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.