Ersun Yanal’dan flaş Galatasaray Hamlesi!

Ersun Yanal’dan flaş Galatasaray Hamlesi!
TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta şampiyon olarak Trendyol 1. Lig'e yükselen Amedspor'un yeni teknik direktörü Ersun Yanal, transfer için harekete geçti. Çalışmalarını sürdüren Yanal, Galatasaray'ın kapısını çalmaya hazırlanıyor.

Mehmet TÜRK

TİGRİS HABER - TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta şampiyon olarak Trendyol 1. Lig'e yükselen Amedspor'un yeni teknik direktörü Ersun Yanal, transfer için harekete geçti. Çalışmalarını sürdüren Yanal, Galatasaray'ın kapısını çalmaya hazırlanıyor. Önümüzdeki sezon 1 Lig'de mücadele edecek olan Amedspor’un başına geçen Ersun Yanal, güçlü bir kadro kurmak için çalışmalarına hızlı başladı.

Amedspor'da transfer hareketliliği başladı

Çalışmalarına ilk olarak iç transferde başlayan Diyarbakır ekibi 2. Lig’de alınan şampiyonluğun önemli isimlerinden Oktay Aydın, Veli Çetin, Batuhan Tur ve Uğur Adem Gezer ile sözleşme yeniledi. Eksik bölgelere yapılacak takviyelerle takımı daha da güçlendirmek isteyen Amedspor yönetimi, Ersun Yanal’ın istekleri doğrultusunda başlattığı transfer çalışmalarına devam ediyor.

ersun-yanaldan-flas-galatasaray-hamlesi-2.jpg

Başkan Elaldı Barselona'da

Amedspor Kulüp Başkanı Aziz Elaldı, bir süre önce İspanya'nın Barselona kentine giderek, Barselona Spor Kulübü yetkilileriyle görüş alış-verişinde bulunacak. Kulüp yöneticileriyle görüşecek Elaldı, Teknik Direktör Ersun Yanal'ın bilgisi dâhilinde burada da Amedspor'a uygun futbolcu arayışına girecek.

Eyüpspor da istemişti

Bu arada orta saha hattını güçlendirmek isteyen Ersun Yanal Galatasaray’ın yıldızına talip oldu. Yanal’ın geçtiğimiz sezon Galatasaray’da sakatlıklarla boğuşan ve istenileni veremeyen Sergio Oliveira’nın transfer edilmesini istediği belirtildi. Galatasaray yönetiminin takımda düşünmediği Portekizli oyuncu için ilk olarak Eyüpspor iddiaları gündeme gelmiş ancak transfer gerçekleşmemişti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.