Eryılmaz’dan Diyarbakır’a veda mektubu

Eryılmaz’dan Diyarbakır’a veda mektubu
Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Muhsin Eryılmaz, İçişleri Bakanlığında görevlendirildi. Kentten ayrılan Eryılmaz bir veda mektubu kaleme aldı.

TİGRİS HABER- Eryılmaz’ın Diyarbakırlılar için yazdığı veda mektubunuda:

“16.01.2017 tarihinde olağanüstü şartlarda üstlendiğim, büyük bir onur ve şerefle yürüttüğüm Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterliği görevimi sonlandırmış bulunuyorum. Öncelikle, Otuzüç medeniyete ev sahipliği yapmış, Peygamberler ve Sahabeler şehri, ilim, irfan ve medeniyet merkezi, insanlık tarihinin canlı şahidi bu aziz ve kadim şehre hizmet etmeyi nasip eden Rabbime şükürler olsun.

Şahsıma, Diyarbakır’da “Genel Sekreter” olarak hizmet etme imkanını veren başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, son Başbakanımız  Sayın Binali Yıldırım ve İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu’ya şükranlarımı arz ediyorum. Görev yaptığımız süre içerisinde belediye personelimiz ve aziz hemşehrilerimizle samimi bir gönül bağı ve güven tesis ettik. Bu güven ve samimiyet her geçen gün daha da artarak bugünlere kadar geldi. Bize, gönlünü sonuna kadar açan aziz hemşehrilerime ve çalışma arkadaşlarıma şükranlarımı sunuyorum.

Üstlendiğim görevin “Emanet” olduğunu ve hassasiyetini bilerek ilk günden son güne kadar daima sorumluluk bilinciyle hareket ettim. Devletimizin, bize inananların, şehrimizin, aziz Diyarbakırlıların, belediye personelimizin hak ve hukukunu sonuna kadar korudum.  Çalışmalarımızda Halka hizmetin Hakka hizmet olduğu düsturunu ilke edindik. Tüm işlerimizi ve hizmetlerimizi; insanı merkeze alan bir yönetim anlayışıyla, hakkaniyet ve adalet prensiplerine uygun olarak, en verimli şekilde yerine getirmeye çalıştık.

Diyarbakır’da; hemşehrilerimizle karşılıklı sevgi, saygı, uyum ve dayanışma içerisinde görev yapmanın onurunu yaşadım. Göreve başladığım 16 Ocak 2017 tarihinden bu yana, kadirşinas Diyarbakırlı hemşehrilerimin daima desteklerini gördüm.  Mevcut şartlar içerisinde il genelinde her alanda hizmet etme gayreti içerisinde olduk. Kamu kaynaklarının en etkin ve verimli bir şekilde kullanılmasına özen gösterdik.

Gerek özel hayatımda ve gerekse otuz yıllık kamu görevimde olduğu gibi kırkiki aylık Genel Sekreterlik görevimi ifa ederken de, Allah’a hesap vereceğimi bilerek ve hiçbir zaman unutmayarak, bu aziz şehirde “hoş bir sadâ” bırakma gayreti içerisinde oldum.

Diyarbakırımızda “Hoş Bir Sadâ” bırakabildiysek, ne mutlu bize!

Çalışmalarımızda bizlere her konuda destek olan ilimiz milletvekillerine, siyasetçilerine, belediye başkanlarına, kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticilerine, sivil toplum kuruluşları temsilcilerine, muhtarlarımıza, basınımıza, çalışma arkadaşlarımıza ve değerli Diyarbakırlı hemşehrilerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

Devletimizin bize verdiği bu görevi anlayışla karşılayan ve Diyarbakır’da görev yaptığım süre içerisinde ayrı kaldığım sevgili eşime ve çocuklarıma fedakarlıkları için ayrıca teşekkür ediyorum. Diyarbakır’dan görevini yapmış olmanın huzuru ile ayrılırken gönlümüzün sizlere sonuna kadar açık olduğunu bilmenizi isterim. Bu duygu ve düşüncelerle; tüm Diyarbakırlı hemşehrilerime ve mesai arkadaşlarıma arz-ı veda ediyor, hakkımı helal ediyor, helallik diliyor, selam, sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Allahaısmarladık.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.