Fenerbahçe'nin yeni Yüksek Divan Kurulu Başkanı belli oldu!

Fenerbahçe'nin yeni Yüksek Divan Kurulu Başkanı belli oldu!
Fenerbahçe'nin Seçimli Olağan Yüksek Divan Kurulu Toplantısı, Faruk Ilgaz Tesisleri'nde gerçekleşti.

TİGRİS HABER - Toplantıda kullanılan 1529 oydan 1177'sini alarak Şekip Mosturoğlu, yeni Yüksek Divan Kurulu Başkanı olarak seçildi. Toplantıya Başkan Ali Koç, Yönetim Kurulu Üyeleri ve YDK üyeleri katıldı.

Toplantı, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile vatan için şehit düşen kahramanların anısına saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Ardından vefat eden üyelerin anılması ve yeni üyelerin tanıtımı yapıldı.

Fenerbahçe'de yeni Yüksek Divan Kurulu Başkanı belli oldu

Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu okundu. Genel Sekreter Burak Çağlan Kızılhan, son üç aydaki gelişmeleri ve düzenlemeleri aktardı. Tüzüğün 55. maddesi gereği sosyal tesislerden ve yüzme havuzlarından faydalanma ücretlerine ilişkin önerge oybirliğiyle kabul edildi.

fb1.jpeg

Daha sonra Yüksek Divan Kurulu Başkanı bir konuşma yaptı. Başkan Ali Y. Koç, görev süresi sona eren Uğur Dündar'a teşekkür etti ve plaket takdim etti.

Yönetim Kurulu Üyesi Selma Altay Rodopman, Divan Kurulu Başkanlığı seçimlerini yönetmek üzere Seçim Divan Kurulu'nu oylamaya sundu. Seçim Divan Kurulu oybirliğiyle kabul edildi.

fb2.jpg

Adaylar, kürsüde projelerini ve vaatlerini paylaştılar. Ardından Yüksek Divan Kurulu Başkanı ve heyetinin seçimi yapıldı. 1529 oydan 1177'sini alan Şekip Mosturoğlu, Yüksek Divan Kurulu Başkanı seçildi. Sevil Becan 265, Nihat Tokat ise 87 oy aldı.

Şekip Mosturoğlu, teşekkür konuşmasında demokrasinin kazandığını belirterek diğer adayları da tebrik etti. Başkan Ali Y. Koç, yeni YDK Başkanı ve ekibini tebrik etti ve başarılar diledi.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.