Film Setine Silahlı Saldırı

Film Setine Silahlı Saldırı
İstanbul Kartal'da 'Kıyma' adlı yapımın setinde yaşanan silahlı saldırı olayı büyük yankı uyandırdı.

TİGRİS HABER - 'Sıfır Bir' dizisinde 'Cengo' karakteriyle tanınan Cengizhan Yurdutek'in çekimler sırasında kurşunun başını sıyırdığı iddiasıyla gündeme gelen saldırıda, kimsenin yaralanmadığı belirlendi. İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nün yürüttüğü operasyon sonucu olayla ilgili 3 şüpheli gözaltına alındı, bunlardan 2'si tutuklandı.

Film Setine Ateş Açıldı: Polis Harekete Geçti

18 Haziran'da Çavuşoğlu Mahallesi'nde bulunan film çekim seti ofisine ateş açılmasının ardından polis ekipleri hızla çalışmalara başladı. Sosyal medyada yayılan ve bir oyuncunun yaralandığına dair bilgilerin gerçeği yansıtmadığı ortaya çıktı. Şüphelilerin sete taksiyle gelerek saldırıyı gerçekleştirdiği ve aynı araçla kaçtığı tespit edildi.

silahlisaldiriyaugrayancengizhanyurdutekinsaglikdurumununiyioldugubelirtildi17188337278704jpg-ruofmlx7lkktzirm8l3fzq.jpg

Taksici Saldırıyı İtiraf Etti

Esenyurt'ta gözaltına alınan taksici Ş.T, ifadesinde B.G'nin kendisini aradığını, Beyoğlu'ndan S.Y'yi alarak olay yerine gittiklerini ve saldırı gerçekleşirken araçta beklediğini itiraf etti.

Üç Tabanca ve 73 Mermi Ele Geçirildi

Şüpheliler B.G. ve S.Y. de belirlenen adreslerde yakalandı. Yapılan aramalarda ruhsatsız tabanca, 3 şarjör ve 73 mermi ele geçirildi. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen B.G. ve S.Y., çıkarıldıkları mahkemece tutuklanırken, taksici Ş.T. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. (AA)

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.