FLAŞ.. Çüngüş’te SP’li Başkana saldırı

FLAŞ.. Çüngüş’te SP’li Başkana saldırı
Diyarbakır’ın Çüngüş İlçesi’nde Saadet Partisi’nden Belediye Başkanı seçilen Ali Suat Akmeşe saldırıya uğradı. Saldırıda Akmeşe kafasından aldığı darbelerle ile yaralandı.

Diyarbakır’ın Çüngüş İlçesi’nde dün yapılan seçimlerde AK Partili Zübeyir Arslanca ile SP adayı Suat Akmeşe yarıştı. Sandıktan SP adayı Suat Akmeşe çıktı.

İddiaya göre olay, AK parti’nin mevcut Belediye başkanı Zübeyir Arslanca’nın iki oğlu ve yakınları, İlçe kıraathanesinde oturan ve kendilerini desteklemeyen SP’li vatandaşlara sopalarla saldırdı. Olayı duyan SP’den yeni seçilen Suat Akmeşe saldırın yaşandığı yere giderek müdahale etmek istedi. Bu kişiler, Akmeşe’ye sopalarla saldırdı. Akşeme başından aldığı darbelerden dolayı yaralandı. Yaşanan olayda 4 kişi yaralandı.  

Yaralılar, ambulans helikopterle Diyarbakır’a kaldırılırken, polis İlçede olayların büyümemesi için yoğun güvenlik önlemleri alırken, olayla ilgili 4 kişi gözaltına alındı. 

SP’li başkan: Kazma ile saldırdılar

Yaşanan olaya ilişkini gazetemize konuşan Saadet Partisi Diyarbakır İl Başkanı Fesih Bozan, “Mevcut Ak Parti Belediye Başkanının oğulları ve yakınları belediye başkanlığını kazanan Suat Akmeşe ve partililerimize saldırdılar. Başkanımız kafasına aldığı kazma darbesi ile yaralanmıştır” dedi.

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.