Fotoğraf yarışmasında son 6 gün

Fotoğraf yarışmasında son 6 gün
Dicle Elektrik tarafından ‘Enerji Tasarrufu Haftası’ nedeniyle düzenlenen ve konusu enerji tasarrufu olan yarışmada, başvurular için son 6 güne girildi.

Haber Merkezi-Her yıl olduğu gibi bu yıl da Ocak ayının 2.haftasında Enerji Tasarrufu Haftası kutlanıyor. Bölgede ve dünyada enerjinin ne denli önemli olduğunun bilincinde olan Dicle Elektrik’in, bölge halkında da bu bilinci geliştirmek, enerji tasarrufu ve enerjinin daha verimli kullanılmasını teşvik etmek amacıyla düzenlediği fotoğraf yarışması, 19 Ocak Pazar günü mesai bitiminde sona eriyor.

 

Yarışmada son 6 güne girilirken, çok sayıda kişi gerek cep telefonları ile gerekse fotoğraf makineleri ile çektikleri fotoğraflar ile yarışma için başvuruda bulundu. Yarışmada daha önce herhangi bir yerde kullanılmış veya ikinci bir şahsa ait eserler kabul edilmezken, yarışma için çekilen fotoğrafların ya CD’ye kopyalanmış olarak Dicle EDAŞ’ın Diyarbakır’daki merkezinde bulunan Medya İletişim Birimi’ne, ya da [email protected] adresine e-mail olarak atmaları gerekiyor.

 

Yarışmaya katılacak eserlerin değerlendirmesini, konusunda uzman kişilerden kurulu yarışma jürisi yapacak ve yarışma için gönderilen eserlerin kullanım hakkı Dicle EDAŞ’ın olacak. Yarışmanın sonucu Enerji Tasarrufu Haftası’nın bitiminin ardından açıklanacak, hak sahiplerine ise ödülleri daha sonra düzenlenecek törenle verilecek.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.