Galatasaray yenilmezlik serisini 16 maça çıkardı

Galatasaray yenilmezlik serisini 16 maça çıkardı
Trendyol Süper Lig'in 5. haftasında konuk ettiği Yılport Samsunspor'u 4-2 yenen Galatasaray, yenilmezlik serisini sürdürdü.

TİGRİS HABER - RAMS Park'ta 43 bin 413 taraftar önünde oynanan mücadeleye hızlı başlayan sarı-kırmızılı ekip, 7. dakikada Kerem Aktürkoğlu'nun kaydettiği golle 1-0 öne geçti. Ev sahibi takım, Kerem Aktürkoğlu'nun 29. dakikada, Abdülkerim Bardakcı'nın ise 42. dakikada bulduğu gollerle devre arasına 3-0 üstün girdi.

İkinci yarının ilk dakikasında Landry Dimata'nın bulduğu golle skoru 3-1'e getiren Samsunspor, 58. dakikada ise Carlo Holse'nin golüyle farkı 1'e indirdi: 3-2. Oyunun kontrolünü elinde bulunduran Galatasaray, 67. dakikada Mauro Icardi ile bir gol buldu ve sahadan 4-2 galibiyetle ayrıldı.

"Cimbom" bu sonuçla ligdeki 4. maçında 3. galibiyetini aldı. Bir de beraberliği bulunan sarı-kırmızılılar, puanını 10'a çıkardı.

Yeni çıktığı Süper Lig'de henüz galibiyetle tanışamayan Samsunspor ise 4. müsabakasında 3. yenilgisini yaşadı ve 1 puanda kaldı.

Son 16 resmi maçında kaybetmedi

Galatasaray, çıktığı son 16 resmi müsabakada mağlubiyet yüzü görmedi.

Son yenilgisini geçen sezonun 32. haftasındaki derbide Beşiktaş karşısında yaşayan sarı-kırmızılı ekip, sonrasındaki 6 lig mücadelesini (Biri Hatayspor'a karşı 3-0 hükmen) kazandı.

"Cimbom" bu sezon ise 3'ü Trendyol Süper Lig, 6'sı UEFA Şampiyonlar Ligi elemesi olmak üzere sahaya çıktığı 9 maçta 7 galibiyet, 2 beraberlik yaşadı.

Sarı-kırmızılılar, son olarak Samsun temsilcisi karşısında kazanarak yenilmezlik serisini 16 maça çıkardı.

Galatasaray, Süper Lig'de taraftarı önünde yaptığı son 19 karşılaşmada mağlup olmadı.

Ligde iç sahada son yenilgisini geçen sezonun 2. haftasında 1-0'lık skorla Giresunspor'a karşı yaşayan sarı-kırmızılı ekip, sonrasında çıktığı 19 mücadelede 17 galibiyet, 2 beraberlik yaşadı. (AA)

Kaynak:Anadolu Ajansı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.