Gazeteci Adlığ’ın evine TIR girdi!

Gazeteci Adlığ’ın evine TIR girdi!
Diyarbakır Merkez Yenişehir İlçesi’ndeki TOKİ konutlarında oturan vatandaşlar faciadan döndü. Sabah saatlerinde freni boşalan TIR, hızını alamayınca apartman dairesine girdi.
Haber: Dilek AKİN

TOKİ’de oturan vatandaşlar faciadan döndü!

Diyarbakır Merkez Yenişehir İlçesi’ndeki TOKİ konutlarında oturan vatandaşlar faciadan döndü. Sabah saatlerinde freni boşalan TIR, hızını alamayınca apartman dairesine girdi. Kazada ölen yada yaralanan olmazken, gazeteci Bilal Adlığ’a ait evde maddi hasar meydana geldi.

kaza-(1).jpg

Edinilen bilgiler göre, kaza, saat 09.15 sıralarında Aziziye Mahallesi'ndeki TOKİ konutlarında meydana geldi. Ahmet Akgüneş kontrolündeki plakası öğrenilemeyen TIR'ın freni patladı. Frenin patladığını anlayan Akgüneş TIR'dan atlarken, hızla yokuş aşağı inen araç, sitenin içerisinde bulunan bir apartman dairesine girdi. Gazeteci Bilal Adlığ’a ait dairenin mutfağına giren TIR bina sakinlerini korkuttu. Kaza sırasında mutfakta kimsenin olmaması ise olası bir faciayı önledi. Kazadan sonra olay yerine gelen polis ve itfaiye ekipleri incelemelerde bulundu.

kaza-(1).jpeg

Patlama oldu sandık

TIR'ın sürücüsü kazayı hafif sıyrıklarla atlatırken, araçta ve evde maddi hasar meydana geldi. Yaşanan kazanın şokunu yaşayan TIR’ın girdiği dairenin sahibi gazeteci Bilal Adlığ, “Sabah saat 09.15 gibi büyük bir gürültüyle uyandım. Başta binanın patladığını düşünürken, daha sonra gözlerimi açtığımda benim odamda herhangi bir sıkıntının olmadığını, mutfak tarafına geçtiğimde ise mutfağın bu halde olduğunu gördüm. Tabi, panikatak haliyle dışarı atladım. Dışarı çıkıp şoförün durumuna baktım. Şoför, TIR'dan sonradan son anda atlamış. Daha sonra şoförden aldığımız bilgilere göre, şoför sabah arabayı çalıştırıyor, fren tutmuyor, fren tutmadığı için de yokuştan aşağı gelip eve giriyor.  Herhangi bir manevi sıkıntı yok. Ben iyiyim, benim dışımda da kimse burada kalmıyor. Tek başıma kalıyorum. Şoförün durumu da iyi, sadece maddi zararımız var." dedi.

kaza-(2).jpeg

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.