GAZETECİNİN AİLESİ FACİADAN DÖNDÜ

GAZETECİNİN AİLESİ FACİADAN DÖNDÜ
TRT Kürdi spor yorumcusu ve Tigris Gazetesi spor muhabiri Saffet Azbay'ın ailesi trafik kazasında ölümün eşiğinden döndü.

Tigris Haber- TRT Kürdi spor yorumcusu ve Tigris Gazetesi spor muhabiri Saffet Azbay'ın ailesi trafik kazasında ölümün eşiğinden döndü.


Akşam saatlerinde Diyarbakır merkez Kayapınar ilçesindeki Gaziler semtinde bir kadın sürücünün kullandığı otomobil,yoldan çıkarak kaldırımda yürümekte olan yayalara çarpttı.Elektrik direğine çarparak duran araç harabeye dönerken,içindeki kadın sürücü ve yanında bulunan kadın mucize eseri yara almadı.


Aracın çarpttığı yayalar ise gazeteci Saffet Azbay'ın eşi ve kızı çıktı.Olay yerine gelen 112 Acil Servis'e ait sağlık ekipleri ilk müdahaleyi olay yerinde yaptıktan sonra Azbay'ın kızını Eğitim Ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı.Tetkikleri iyi çıkan Azbay'ın kızı taburcu edilerek eve götürüldü.


Olay yerine gelen polis ekipleri kazayla ilgili soruşturma başlattı.


Yaşadığı şoku atlatmaya çalışan gazeteci Saffet Azbay,"Daha önce trafik kazalarında babamı ve bir çok yakınımızı kaybettik.Verilmiş sadakamız varmış.Büyük bir faciayı atlattık.Daha kötüsü olmadığı için Allaha şükrediyoruz"dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.