Gelecek İçin Işık Verdi

Gelecek İçin Işık Verdi
2.Lig Beyaz Grup’ta 2018-2019 sezonu ilk hafta maçında Samsunspor’a deplasmanda 1-0 yenilen Amedspor, ortaya koyduğu mücadele ile gelecek için umut verdi.

Teknik Direktör Sertaç Küçükbayrak,zor şartlarda maça hazırlanmalarına rağmen iyi mücadele ettiklerini söyledi.

2.Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Amedspor, 2018-2019 sezonuna yenilgi ile başladı ancak iyi mücadele ederek gelecek için umut verdi. Başa baş bir oyun ortaya koyan Amedspor, ikinci yarıda yediği gole engel olamayarak güçlü rakibi Samsunspor’a 1-0 mağlup olmaktan kurtulamadı.

Puan almak için çaba sarf ettiklerini ifade eden Teknik Direktör Sertaç Küçükbayrak , zaman zaman iyi oynamalarına rağmen puan almayı başaramadıklarını söyledi.

“İyi Mücadele Etmemiz Yetmedi”

Küçükbayrak,“Samsunspor lige çok iyi transferler yaparak başladı. Transfer yasağını da kaldırdılar. Bence iyi bir takım kurmuşlar. Amacımız buradan puan almaktı. Onun mücadelesini verdik. Zaman zaman oyun içerisinde kopmalar oldu ama Amedspor geçen seneki takıma göre çok farklı bir takım kurdu. İyi mücadele eden daha fazla koşan bir takım olmak istiyoruz. Zor olacağını biliyorduk. Samsunspor taraftarı takımına inanılmaz destek verdi. Bu lig kolay değil. Samsunspor adına da kolay olmayacak. Puan için geldik, alamadık. Önümüzdeki maçlara bakacağız” diye konuştu.

Küçükbayrak Ve Taşkın Rakip Oldu

Maçta ilgi çekici notlar da yaşandı. Geçen sezon Amedspor’u çalıştıran Taner Taşkın,Samsunspor teknik direktörü olarak eski takımına karşı mücadele verdi. Futbolculuk dönemlerinde Konya Endüstrispor’da beraber futbol oynamış olan Taner Taşkın ve Sertaç Küçükbayrak,teknik adam olarak rakip oldu.

 

Maçın Karnesi

Stat: Yeni 19 Mayıs Stadyumu

Hakemler: M. İlker Coşkun xx, Rıdvan Okuş xx, Kadir Kantekin xx

Samsunspor: Furkan Köse xx, Erhan Kartal x, Şahin Şafakoğlu xx, Ercan Yazıcı xx, Canberk Dilaver xx, Ramazan Çevik x (Kubilay dk. 46 xx), Çağrı Ortakaya xx, Savaş Yılmaz xx, İrfan Başaran xx, Samet Asatekin x (Erhan Şentürk dk. 64 x), Muhammet Beşir x (Okan Dernek dk. 76 x)

Amed Sportif Faaliyetler: Erdi x, Yiğitcan Günboyu x (Rıdvan dk. 90 ?), Hasan Küççük x, Ercan Çapar x (Gökhan dk. 66 x), Nezir Özer xx, Umut Koçin x (Muhammet dk. 61 x), Mehmet İstemi xx, Ömer Karancı xx, Oğuz Çetinkaya x, Volkan Geyik xx, Mansur Çalar x

Gol: Ercan Yazıcı (dk. 65) (Samsunspor)

Sarı Kartlar: Erhan Kartal, Muhammet Beşir, Çağrı, Şahin, Savaş (Samsunspor), Mansur Çağlar, Mehmet İstemi (Amed Sportif Faaliyetler)

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.