Gelecek Partili Temurci: Diyarbakır’a gözümüz gibi bakmalıyız

Gelecek Partili Temurci: Diyarbakır’a gözümüz gibi bakmalıyız
Diyarbakır’da konuşan Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selim Temurci, “Diyarbakır’ın birinci sorunu işsizlik ve yüzü gülmeyen insanlardır” dedi.

TİGRİS HABER - Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selim Temurci, parti çalışmalarını gözlemek, Diyarbakır’ın sorunlarını yerinde görmek için kente geldi. Temurci, Gelecek Partisi Diyarbakır İl Başkanı Aydın Altaç ile birlikte Kervansaray otel’de basın toplantısı düzenledi

gelecek-parti-.jpg

Basın toplantısında konuşan Temurci, Türkiye’nin geleceğinin inşasında bütün renklerin olması gerektiğini belirterek, “Makbul vatandaş makbul olmayan vatandaş ayrımını ortadan kaldırmalıyız. Diyarbakır’ın birinci sorunu işsizlik ve yüzü gülmeyen insanlardır. Diyarbakır'daki nüfus artışı ve çarpık kentleşme tüm Türkiye’nin sorunu. Pandemi döneminde tarımın önemi ortaya çıktı ve Diyarbakır’a gözümüz gibi bakmalıyız. Gelecek partisi, hukuku, adaleti tesis etmek için var. Hukukun bölündüğü yerde mutluluk çıkar mı? Güvenin olmadığı yerde ekonomi ağacı yaşamaz. Bu toprakların çocukları dertlerini paylaşmadan yeni bir gelecek yazamaz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.