Gelecek Partisi Diyarbakır İl teşkilatından Anneler Günü ziyareti

Gelecek Partisi Diyarbakır İl teşkilatından Anneler Günü ziyareti
Gelecek Partisi Diyarbakır İl Başkanı Aydın Altaç, Kadın Kolları ve yönetim kurulu üyeleri, Anneler Günü’nü unutmadı. Altaç ve yönetim kurulu üyeleri, sokağa çıkma kısıtlaması öncesi kentin farklı noktalarındaki anne ve anne adaylarını ziyaret ederek karanfil dağıttı, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu’nun selamını iletti.

Gelecek Partisi Diyarbakır İl Başkanı Aydın Altaç, Kadın Kolları Başkanı Ayşegül Delidolu ve yönetim kurulu üyeleri, anne ve anne adaylarını unutmadı. Altaç ve yönetim kurulu üyeleri, sokağa çıkma kısıtlaması öncesi kentin farklı noktalarında ev ve işyerlerindeki anne ve anne adaylarını ziyaret ederek, karanfil verdi. Altaç, ziyaret sırasında Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu’nun selamını iletti.

Daha iyi bir gelecek sunmak için çalışacağız

Gelecek Partisi Diyarbakır İl Başkanı Aydın Altaç, “Mutluluğumuzla mutlu olan, üzüntümüzle kederlenen annelerimizin yüzünü güldürmek, onların gururlanacağı birer evlat olmak boynumuzun borcudur. Şu mübarek ramazan ayında Kovid-19 ile mücadele kapsamında onların iyiliği için yanlarına gidip ellerinden öperek gönüllerini alamasak da iyiliğin, şefkatin, fedakarlığın, merhametin ve koşulsuz sevginin kaynağı annelerimizin mübarek ellerinden öperek Anneler Günü'nü kutluyorum. Bu vesile ile tüm annelerimize ve evlatlarına daha iyi gelecek sunmak için çalışmaya devam edeceğimize söz veriyor. Tüm annelerimizin anneler gününü kutluyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.