Gelecek Partisi Sur İlçe Başkanı Gezek’e emanet

Gelecek Partisi Sur İlçe Başkanı Gezek’e emanet
Gelecek Partisi Sur 1’inci olağan ilçe kongresi yapıldı. Kongrede yapılan oylama sonucunda mevcut kurucu Sur İlçe Başkanı Bayram Gezek ve İlçe Kadın Kolları Başkanı Medine Bulut, yeniden seçildi.

Gelecek Partisi İlçe kongrelerini yapmaya devam ediyor. Sur 1’inci olağan ilçe kongresi Kadir Budak’ın divan başkanlığıyla yapıldı. Kongre sonucuna göre Sur İlçe Başkanı Bayram Gezek oldu. Gezek, Büyük acılar ve ekonomik sıkıntılar içinde olan vatandaşlara ses olmaya, derman olmaya aday olduklarının altını çizerek, “Bu nedenle yükümüz ve sorumluluklarımız büyüktür.” Dedi.

“DİYARBAKIR’IN SORUNLARINA ÇÖZÜM BULACAĞIZ”

Diyarbakır’ın sorunlarına çözüm bulacaklarını belirten Gezek, “Sur gibi kadim yerde parti çalışması yapmak büyük bir hassasiyet gerektiriyor,  empati gerektiriyor, tarih bilinci gerektiriyor. Vicdan ve akıl gerektiriyor. Bu nedenle büyük bir hassasiyet içinde çalışmalarımızı sürdürdük ve bugün kongremizi yapabilir duruma geldik. Büyük acılar ve ekonomik sıkıntılar içinde olan vatandaşlarımıza ses olmaya, derman olmaya adayız. Bu nedenle yükümüz ve sorumluluklarımız büyüktür. Büyük bir özveriyle kongreden sonra çalışmalarımızı yürüteceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Büyük acıların yıkımların yaşandığı bir bölgede çalışma yürütmek kolay değil. Biz bu bilinçle kentimizin daha yaşanabilir, daha huzurlu ve barış içinde olması için bütün imkânlarımızla çalışacağız. Ülkenin ve bölgemizin sorunlarının başında işsizlik, terör ve Kürt sorunu gelmektedir. İşsizliğin giderilmesi, eşit ve adil bir gelir dağılımı, terörden kaynaklı yaşanan acıların yaralarını sarmak ve acıların bir daha tekrar edilmemesi için Kürt sorununun demokratik ve yasal çözümü için iktidar olmaya adayız” dedi.

TAŞKIRAN: “TÜRKİYE’NİN YÖNETİMİNE TALİBİZ”

Gelecek Partisi İl Başkan Vekili Emre Taşkıran da, Bu kutlu yolda Türkiye’nin yönetimine talip olduklarını belirterek, “Gelecek ancak bizimle güzel olacak, bizimle düzlüğe çıkar. Huzur ve güven içinde olacaktır. Mevcut yönetim ülkemizi de ülke ekonomisini de deyim yerindeyse batırmıştır. Bu nedenle yeni bir oluşum ihtiyacı zorunlu olarak doğmuştur. Bu oluşumda bizimle gerçekleşecektir. Bizler yani Gelecek Parti’li neferler olarak Türkiye’nin kalkınmasında önce lider ve iktidar olacağız. Halkımızın teveccühü ile. Mevcut ülkemizin sorunları kayyumlar, işsizlik, adil yargılama, gelecek kaygısı, kalkınma, ekonomi, üretim, dış politika birçok konu şu an ülkemizin kanayan yarasıdır. Bunları gelecek partisi kurucu liderimiz, genel başkanımız Prof. Ahmet Davutoğlu sayesinde ve sizlerin de desteğiyle, Türkiye’nin geleceğini hep beraber inşa edeceğiz. Tüm sorunları hep birlikte el birliği ile çözeceğiz. Şimdi kongremizi yaptığımız tüm ilçeler ve şu an gerçekleşen sur ilçe kongresine başarılar dileriz. Hepimize şehrimize ve ülkemize hayırlı olmasını temenni ederim” dedi.

ELBEY: ‘ÜLKE EKONOMİSİ BATTI’

Gelecek Partisi Diyarbakır İl Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Elbey ise, “Gelecek ancak bizimle güzel olacak” diyerek, “Gelecek huzur ve güven içinde olacaktır. Mevcut yönetim ülkemizi de ülke ekonomisini de deyim yerindeyse batırmıştır. Bu nedenle ülkemizin yeni bir oluşuma ihtiyacı zorunlu olarak doğmuştur. Bu oluşum da bizimle gerçekleşecektir.  Bizler yani Gelecek Partili neferler olarak Türkiye’nin kalkınmasına öncü, lider ve iktidar olacağız. Halkın teveccühü il mevcut ülkemizin sorunları, Kürt sorunu, kayyumlar, adil yargılanma, işsizlik, gelecek kaygısı, kalkınma, ekonomi, üretim, dış politika gibi birçok sorunla karşı karşıyayız. Bunları Davutoğlu ve sizlerin desteğiyle hep birlikte Türkiye’nin geleceğini inşa edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Yapılan açılış konuşmalarının ardından yapılan kongrede, mevcut kurucu Sur İlçe Başkanı Bayram Gezek ve İlçe Kadın Kolları Başkanı Medine Bulut, yeniden başkan seçildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.