“Genç Nüfüs Potansiyelini Eğitimle Değerlendireceğiz”

“Genç Nüfüs Potansiyelini Eğitimle Değerlendireceğiz”
Diyarbakırlı iş adamı Bilal Kadayıfçıoğlu, Diyarbekirspor başkanlığından sonra eğitim sektöründe de önemli bir yatırıma imza attı.

 

SPORDAN SONRA EĞİTİME YATIRIM !

Bilfen Şirketler Grubunun yeni okul markası Bilnet Okulları, Diyarbakır kampüsü ile istikrarlı büyümesine devam ediyor. Eğitimde daha fazla fırsat eşitliği yaratabilmek ve kaliteli eğitimi birçok noktaya ulaştırmak amacıyla yola çıkan Bilnet Okulları, Diyarbekirspor Kulübü Başkanı Bilal Kadayıfçıoğlu ile işbirliğine girerek Diyarbakır kampüsünde anaokulundan liseye kadar her seviyede eğitim vermeye başlıyor.

Öğrencileri, öğretmenleri ve velilerini merkeze koyup ihtiyaçlar çerçevesinde oluşturduğu eğitim modeliyle büyüyen Bilnet Okulları, geçen sezondan beri Diyarbekirspor kulübü başkanlığını yapan Bilal Kadayıfçıoğlu ile imza atarak Diyarbakır kampüsünde eğitim öğretime başlıyor.

Diyarbakırlı iş adamı Bilal Kadayıfçıoğlu, spordan sonra eğitimde de Diyarbakır için önemli bir adım attı. Kadayıfçıoğlu, “En iyi yatırım insana ve eğitime yapılan yatırımdır. İnsanın kendi memleketinin insanına ve gençliğine hizmet etmesi ise tarifi imkansız bir mutluluktur. Bilnet markasıyla Diyarbakır’da yarınların başarılı gençlerini yetiştireceğiz” dedi.

İş adamı  Bilal Kadayıfçıoğlu, spordan sonra eğitimde de kendi memleketine ve kendi insanlarına hizmet etmek için bu yola çıktığını söyledi. Kadayıfçıoğlu, “Bölgemizin insanlarının her açıdan hizmete ihtiyacı var. Biz de spordan sonra eğitimde de bu hizmeti sağlamayı amaçladık. En iyi yatırım insana ve eğitime yapılan yatırımdır. İnsanın kendi insanlarına ve memleketine hizmet etmesi ise tarifi imkânsız bir mutluluktur. Biz bunu böyle görüyoruz. Diyarbakır, Türkiye’de genç nüfusun en fazla olduğu şehirlerin başında gelmektedir. Değerlendirilmesi gereken büyük bir potansiyel ve boş bırakılan büyük bir alan var.”

“Hemşehrilerimize Hak Ettikleri Eğitimi Sağlıyoruz”

Yarınların başarılı, mutlu ve müreffeh gençliği için bu alanı eğitimle kapatmalıyız, onlara hak ettikleri kaliteli eğitimi sağlamalıyız. 21.yüzyılın dünya vatandaşlarını yetiştirme yolunda eğitimde daha fazla fırsat eşitliği yaratabilmek amacıyla yola çıkan Bilnet Okulları, Türkiye’nin dünyaya açılan aydınlık yüzüdür. Bilnet markasıyla Diyarbakır’da yarınların umudu olacak gençleri yetiştirmek en büyük hedefimiz olacak. Tüm hemşehrilerimizin desteğini ve ilgisini bekliyoruz.” diye konuştu.

Çocukları geleceğe hazırlamanın tek ve en iyi yolunun, onların alacağı eğitimin kalitesini arttırmak olduğuna inandıklarını belirten Bilnet Okulları CEO’su Faruk Tatar, “Bilnet Okulları olarak eğitim kalitemizi Türkiye’nin dört bir tarafına yaymak ve eğitimde yarattığımız kaliteyi ülkenin her yerine taşımak istiyoruz.” dedi.

 

Bilnet Okulları olarak eğitimi 12 aya yaydık

Bilnet Okullarında eğitimi 12 aya yaydıklarını belirten Tatar, “Milli Eğitim Bakanlığımızın bize verdiği müfredata sadık kalıyoruz. Ancak yıl boyunca velilerimizi ve çocuklarımız boş bırakmıyoruz. Özellikle çalışan ebeveynler açısından bakıldığında bu ciddi bir fayda sağlıyor. Bu farkındalıkla biz Bilnet Okulları olarak dünya vatandaşı yetiştirme vizyonuyla hareket ediyor, tüm stratejimizi bu bakış açısıyla belirliyoruz.” dedi.

‘Doğru Eğitimle Doğru Gelecek’

Tatar, ‘Doğru Eğitimle Doğru Gelecek’ mottosu ile tüm kampüslerimizde eğitim müfredatını sadece akademik alanda değil, kültürel ve sanatsal alanda tam donanımlı bireyler yetiştirmenin yanında; yabancı dil becerileri, yenidünyanın olmazsa olmazları, kodlama, STEM, robotik, maker gibi 21. yüzyıl ihtiyaçları doğrultusunda hazırladık. Öğrencilerimizin, temel bilimlerin yanında; yabancı dil, spor, kültür, sanat ve teknoloji alanlarında da kendilerini en üst seviyeye çıkaracak bir eğitim almalarını hedefliyoruz. Çocuklarına ek eğitim öğretim hizmeti ve daha fazlasını aldırmak isteyen, benim çocuğuma bırakabileceğim miras, ‘ona verebileceğim eğitim yatırımıdır’ diyen herkesin kapısının açık olduğu eğitim kurumlarıdır. Bu anlayışla eğitim yolumuza Bilnet Okulları Diyarbakır Kampüsü ile devam ediyoruz. Diyarbakır bizim için önemli bir bölgedir. Tarihe ve medeniyetlere beşiklik etmiş olan bu kentimize büyük önem veriyoruz. Yeni dönemde eğitime önemli yatırım yapan Sayın Bilal Kadayıfçıoğlu ile Diyarbakır’ın eğitimde layık olduğu noktaya gelmesini sağlayacağız.” dedi.

 

Bilnet Okulları Hakkında

Bilnet Okulları vizyonunu şöyle açıklıyor;”Bilnet Okulları ana kucağından yükseköğretim basamağına kadar geçen süreçte çağın eğitim stratejileri, teknoloji ve yöntemlerini kullanarak geleceğe yön verebilen evrensel düşünebilen ilgi yetenek ve hedeflerine uygun Atatürk ilke inkılaplarına bağlı mutlu ve üretken bireyler olarak yetiştirme vizyonuna sahiptir. Her çocuk yaratıcıdır ancak ondaki yetenekleri bulup çıkarmak iyi bir eğitim kadrosuyla mümkündür.  Bilnet Okulları bu anlayışla Anaokulu, İlkokul, Ortaokul, Anadolu Lisesi ve Fen Lisesiyle tüm Türkiye’de Bilfen Şirketler Grubunun yeni okul markası olarak eğitim öğretime devam etmektedir.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.