Gençler Hazar Uyanış Gençlik Kampı’nda

Gençler Hazar Uyanış Gençlik Kampı’nda
Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, tatil yapma imkânı bulunmayan çocuk ve gençlere yönelik düzenlediği ücretsiz yaz kampında Bismil ve Hanili gençleri ağırladı.

TİGRİS HABER - Büyükşehir Belediyesi’ne ait Elazığ’ın Maden ilçesi Gezin mahallesinde yer alan Hazar Uyanış Gençlik Kampı’nda tatil yapma imkânı bulunmayan gençler bir hafta boyunca tatil yapıyor.

Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanlığı’na bağlı merkez ve ilçelerdeki Bilgievi ve Akademi Liselerde eğitim gören öğrenciler, yaz ayının başlamasıyla beraber Uyanış Gençlik Kampı’nda eğitimin yanı sıra spor faaliyetlerine katılım sağlıyor, yeteneğine uygun kulüp faaliyetlerine katılarak bilgilerini daha fazla pekiştirme imkânı buluyor.

Hazar Uyanış Gençlik Kampı, bu hafta Bismil Prof. Dr. Aziz Sancar ve Hani Gürbüz Bilgievi öğrencilerini konuk etti.

Çocukların ve gençlerin fiziksel gelişimlerine katkı sunmak amacıyla sportif faaliyetler kapsamında her gün belirli saatlerde yüzme, futbol, basketbol, satranç, tenis ve voleybol etkinlikleri düzenlenirken kamp dönemi boyunca her gün belirlenen saatlerde yarı olimpik yüzme havuzunda vakit geçirdi.(Büyükşehir Basın)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.