“Gençler temiz siyasetten yana”

“Gençler temiz siyasetten yana”
DEVA Partisi’nin Diyarbakır Kurucu Heyet üyeliğine atanan Av. Mehmet Oruç, Gençler temiz siyasetten yana ve DEVA partisini de umut olarak görüyorlar’ dedi.

Av. Mehmet Oruç Deva Partisi Diyarbakır Kurucu Heyet Üyeliğine atandı. Diyarbakır da faal olarak Avukatlık ve inşaat sektöründe çalışmalar da bulunan Mehmet Oruç yetki belgesini Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’ın elinden aldı.

‘Gençler temiz siyasetten yana ve DEVA partisini de umut olarak görüyorlar’

23 yaşında Diyarbakır Terkanlı (Hani) olan Av.Mehmet Oruç, DEVA Partisi’nin Diyarbakır Kurucu Heyet üyeliğine atanmasına ilişkin, “Genel Başkanımızın teveccühü bizi çok mutlu etmiştir. Yaptığı bu görevlendirme gençliğe ne kadar önem verdiğini bir kez daha göstermiştir. Diyarbakır artık değişti, yeni yüzler istiyor ve bu talebi de Genel Başkanımız karşılıksız bırakmamıştır. Bizlerde teşkilatımızı oluştururken genç ve donanmalı arkadaşlarımızın öne çıkması için her türlü çabayı göstereceğiz. Gençler temiz siyasetten yana ve DEVA partisini de umut olarak görüyorlar. Son olarak Ülkemize ve Diyarbakır’a DEVA getirmek için çalışacağımızı belirtmek istiyoruz ve deva bulmak isteyen tüm yurttaşlarımızı aramıza katılmaya davet ediyoruz” diye konuştu. (Haber Merkezi)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.