Gençlik ve Spor Bakanı’ndan çocuklara tesis müjdesi

Gençlik ve Spor Bakanı’ndan çocuklara tesis müjdesi
Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu'nun tesis müjdesi, kendi imkanlarıyla araç lastiklerinden yaptıkları sahada voleybol oynayan Siirt'teki çocukları sevindirdi.

TİGRİS HABER - Temin ettikleri atıl araç lastikleriyle Siirt'in Afetevler Mahallesi'nde, evlerinin yakınındaki boş arazide oluşturdukları voleybol sahasında maç yapan çocuklar, Bakan Kasapoğlu'nun, içerisinde voleybol, futbol ve basketbol sahalarının da olduğu tesis yapılacağı müjdesini vermesinin mutluluğunu yaşadı.

siirt-tesis.jpg

"Sanki dünyalar bizim oldu"

Çocuklardan 13 yaşındaki Nursen Oysal, Bakan Kasapoğlu'nun müjdesi karşısında şaşırdıklarını ve çok mutlu olduklarını söyledi.

Oysal, şunları kaydetti:

"Bakanımızdan müjdeyi alınca çok sevindik. Sanki dünyalar bizim oldu. Bizimle ilgilenen Sayın Bakanımız Mehmet Muharrem Kasapoğlu başta olmak üzere, Milletvekilimiz Osman Ören, Voleybol Federasyonu Başkanımız Mehmet Akif Üstündağ ve bize destek olan herkese çok teşekkür ediyorum. Şu an çok mutluyum, kelimelerle anlatamıyorum. Bu kadar ses getireceğini beklemiyorduk ve sadece içimizden geleni yaptık. Herkes bize destek oldu. Müjdeli haberi aldığımız için bugün çok daha güzel oynayacağız." (AA)

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.