GSYD’den Diyarbakırspor’a Malzeme Desteği

GSYD’den Diyarbakırspor’a Malzeme Desteği
Güneydoğu Spor Yazarları Derneği (GSYD),Diyarbakır 1.Amatör Futbol Ligi’nde mücadele eden Diyarbakırspor’a malzeme desteği sağladı. Kulüp Başkanı Akyıl,” Bu malzemeler olmasaydı, ikinci yarı hazırlıklarına başlayamayacaktık “ diyerek GSYD Başkanı Yılmaz Bay ve dernek yönetimine teşekkür etti.

Tigris Haber- Malzeme Sorunu Aşıldı

Güneydoğu Spor Yazarları Derneği (GSYD),yeniden ayağa kalkan ve 1.Amatör Futbol Ligi’nde mücadele eden Diyarbakırspor’a malzeme desteğinde bulundu.

gsyd’den-diyarbakirspor’a--malzeme-destegi.3333333333.jpg

Kulüp Başkanı Şeyhmus Akyıl, halkın kulübü olan Diyarbakırspor’a verilen destek nedeniyle GSYD yönetimine teşekkür etti. Akyıl,"Diyarbakırspor'u ölüm döşeğinden aldık ve yeniden mücadeleye başladık. Önümüze dağ gibi sorunlar çıktı, bunları el birliği ile aşmaya çalışıyoruz. Kentte çok sayıda kurum, kuruluş, belediyeler, valilik, yerel basın, GSYD, esnaflar herkes bizlere yardımcı oldu. Hepsine kulübüm ve şahsım adına teşekkür ediyorum. Diyarbakırspor bu kent için çok büyük bir değerdir, büyük bir markadır, Dünyanın heryerinde taraftarı olan bir armadan bahsediyoruz. Bu sezon amacımız süper amatör lig ve bunu gerçekleştirmek için canla başla çalışıyoruz. Devre arasında çok önemli transferlerimiz oldu. Takıma yeni katılan arkadaşlarımızla birlikte güçlü bir kadro oluşturduk. Bundan sonra hedef şampiyonluk." dedi.

 

“Herkesin Desteğini Bekliyoruz”

Kulübü yaşatmak ve geleceğe taşımak için herkesin desteğini isteyen Akyıl,"Diyarbakırspor'u büyük bir batağın içinden aldık ve yaşatmaya çalışıyoruz. Sabırla önümüze çıkan tüm engelleri aşıyoruz. Sorumluluğunu bilen bir yönetimimiz var, Diyarbakırspor'un adına yakışır çok önemli projelerimiz olacak. Bunları hayata geçirmek için canla başla uğraş veriyoruz. Kulübümüze heryerden maddi manevi destek geliyor, Güneydoğu Spor Yazarları Derneği GSYD, takımımıza malzeme desteğinde bulundular. Bu malzemeler olmasaydı, ikinci yarı hazırlıklarına başlayamayacaktık. Bunlar bizim için çok önemli, GSYD Yönetimine başta Başkan Mehmet Yılmaz Bay ve tüm arkadaşlara Kulübümüz adına teşekkür ederim. GSYD kentte spor adına çok önemli işlere imza atmaya devam ediyorlar. Kentte spor adına önemli bir eksikliği giderdiler. En başından beri bizim yanımızda duruş sergilediler."  diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.