Gülistan Doku’nun ailesi Erdoğan ile görüşecek

Gülistan Doku’nun ailesi Erdoğan ile görüşecek
5 Ocak’tan bu yana haber alınamayan Munzur Üniversitesi 2. Sınıf öğrencisi Gülistan Doku’nun ailesi Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşecek.

TİGRİS HABER- İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile görüştü. Abla Aygül Doku, Bakan Soylu'nun baş şüpheli Zaynal Abarakov’un babasının açığa alındığını ve soruşturmanın devam ettiğini kendilerine ilettiğini belirterek, haftaya Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşme sözü verildiğini söyledi.

Tunceli'de 5 Ocak'ta ortadan kaybolan ve 263 gündür kendisinden haber alınamayan Munzur Üniversitesi Çocuk Gelişimi Bölümü 2'nci sınıf öğrenicisi Gülistan Doku'nun bulunmasına yönelik abla Aygül Doku, anne Bedriye Doku ve dayı Mehmet Nurkan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile görüştü.

Abla Aygül Doku, görüşmenin olumlu geçtiğini Bakan Soylu'nun pazartesi günü soruşturmayı yürüten yetkililerle toplantı yapılacağını kaydetti.

“Umut ve inancımızı yitirmek istemiyoruz”

Görüşmenin detaylarını SÖZCÜ'ye aktaran Gülistan’ın ablası Aygül Doku şöyle konuştu:

* Gülistan Doku soruşturmasıyla ilgili İçişleri Bakanı Sayın Süleyman Soylu ile yaklaşık 30 dakika görüştük. Görüşme olumlu geçti.

* Sayın Soylu, pazartesi günü Tunceli İl Emniyet Müdürü dahil olmak üzere soruşturmayı yürüten yetkilileri toplayarak bir toplantı yapacak.

* Soruşturmaya nasıl devam edecekleri konusunda somut bir karar alacaklarını söyledi. Soruşturmayla ilgili önümüzdeki hafta Cumhurbaşkanı Erdoğan ile bizi görüştürebileceğini söyledi.

* Baş şüpheli Zaynal Abarakov'un açığa alınan polis memuru babası Engin Yücel'in ses kayıtlarını dinlettik bakan beye.

* Bakan bey polis memuru Engin Yücel'in ses kayıtlarını ahlaki bulmadığını ve açığa alındığını ve gerekli işlemlerin de yapılacağını ifade etti.

* Gülistan'ın akıbetini buluncaya aramaya devam edeceklerinin sözünü aldık. Bakan beyin bugün bize verdiği sözlerle Gülistan'ın bulunacağına dair olan umut ve inancımızı yitirmek istemiyoruz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.