Lisans - Önlisans - Orta öğretim mezunu Sözleşmeli 55 Personel Alımı... Kpss puanı en az 55!

Lisans - Önlisans - Orta öğretim mezunu Sözleşmeli 55 Personel Alımı... Kpss puanı en az 55!
Lisans - Önlisans - Orta öğretim mezunu Sözleşmeli 55 Personel Alım ilanı bugün yayımlandı. İşte tüm detaylar

Uşak Üniversitesine bağlı birimlerde çalıştırılmak üzere; 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 4 üncü maddesinin (B) fıkrası uyarınca istihdam edilmek üzere, 06.06.1978 tarihli ve 7/15754 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile yürürlüğe konulan “Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslar” da yer alan Ek 2 nci maddenin (b) fıkrası gereğince yazılı ve/veya sözlü sınav yapılmaksızın, KPSS (B) grubu puan sıralaması esas alınmak suretiyle aşağıda belirtilen pozisyonlara 55 (ellibeş) adet sözleşmeli personel alınacaktır.

GENEL VE ÖZEL ŞARTLAR

(Tüm Unvanlara Başvuracak Adaylar İçin)

    1. Başvuracak adaylarda 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48 inci maddesinde belirtilen şartları taşıyor olmak.
    1. 657 sayılı Devlet Memurları Kanunun 4 üncü maddesinin B bendi uyarınca hizmet sözleşmesi esaslarına aykırı hareket etmesi nedeniyle kurumlarınca sözleşmelerinin feshedilmesi veya sözleşme dönemi içerisinde Cumhurbaşkanı kararı ile belirlenen istisnalar hariç sözleşmeyi tek taraflı feshetmeleri halinde fesih tarihinden, sözleşmeyi yenilememeleri hâlinde sözleşmenin bitiminden itibaren bir yıl geçmedikçe kurumların sözleşmeli personel pozisyonlarında istihdam edilemezler, hükmüne aykırı durumu tespit edilenler atanmaya hak kazansalar dahi atamaları yapılmayacaktır.
    2. 7315 sayılı Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması Kanunu uyarınca yaptırılacak olan arşiv araştırması sonucu olumlu olmak.
    3. Yerleşmeye hak kazanan adaylardan tam teşekküllü kamu hastanesinden alınacak sağlık kurulu raporu istenecek, sağlık kurulu raporu doğrultusunda adayın atanacağı kadro ünvanının gerektirdiği işlerde çalışamayacak durumda olması halinde ataması yapılmayacaktır.
    4. Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak.
    5. Adaylar ilan edilen kadrolardan sadece birine başvurabileceklerdir. Birden fazla kadroya başvuru yapanların tespiti halinde, tüm başvuruları geçersiz sayılacaktır.
    6. Başvuracak adayların, başvurduğu ilan numarasının karşısında yer alan aranılan niteliklerin ve genel şartların (mezuniyet, KPSS puanı, yaş şartı, cinsiyet, istenen ünvanlar için deneyim şartı, vb.) tamamını taşıyor olması, istenilen sertifika ve diğer belgelerin ilan tarihinden önce alınmış ve bunu belgelendirmeleri gerekmektedir.
    7. Tüm pozisyonlar için (Koruma ve Güvenlik Görevlisi hariç); Son başvuru tarihi itibarıyla 40 (kırk) yaşını doldurmamış olmak, Koruma ve Güvenlik Görevlisi için 35 yaşını doldurmamış olmak.
    8. Yapılacak görev gereği Üniversitemizin il/ilçelerinde bulunan tüm yerleşkelerinde, kampüs dışında, mesai saatleri dışında ve vardiyalı çalışmaya herhangi bir engeli olmamak. Adaylar bu koşulları kabul etmiş sayılacaktır. (Tüm ünvanlar için geçerlidir.)
    9. Başvuruda bulunan adayların e- Devlet üzerinden alınan karekodlu SGK Tescil ve Hizmet Dökümü / İşyeri Unvan Listesi belgesinde bulunan meslek kodunun ilanda belirtilen tecrübe niteliğine uyumlu olması şarttır.
    10. Çeşitli KHK ile kamu görevinden çıkarılanlar başvuruda bulunamaz.
    11. Üniversitemiz ilanın her aşamasında iptal ve/veya değişiklik yapma hakkına sahiptir.

BAŞVURUDA İSTENİLEN BELGELER

  1. 4-B Sözleşmeli Personel İş Başvuru Formu/Dilekçesi. (https://personel.usak.edu.tr/menu/16567 adresinden temin edilecektir.)
  2. T.C. Kimlik Kartı fotokopisi. (e-Devletten alınan karekodlu nüfus kayıt örneği kabul edilir)
  3. 2022 KPSS Sonuç Belgesi. (https://sonuc.osym.gov.tr adresinden alınan karekodlu belge kabul edilecektir.)
  4. Adli Sicil Belgesi. (e-Devletten alınan karekodlu belge kabul edilir.)
  5. Askerlik Durum Belgesi. (e-Devletten alınan kare kodlu belge veya askerlik şubelerinden alınan onaylı belge kabul edilecektir)
  6. Onaylı Diploma veya Mezuniyet Belgesi Fotokopisi. (e-Devletten alınan karekodlu belgeler kabul edilir.)
  7. Tüm adayların e- Devlet üzerinden alınan karekodlu SGK Tescil ve Hizmet Dökümü / İşyeri Unvan Listesi belgesi.

BAŞVURU ŞEKLİ, YERİ VE ZAMANI

  1. Başvurular, ilanın resmi gazetede yayımlandığı tarihten itibaren, 19.04.2024 tarihi mesai bitimine kadardır.
  2. Adaylar başvuruda istenilen belgelerle birlikte Uşak Üniversitesi Rektörlüğü Personel Daire Başkanlığına şahsen veya posta yoluyla başvurabileceklerdir.

BAŞVURULARIN DEĞERLENDİRİLMESİ VE SONUÇLARIN DUYURULMASI:

  1. Üniversitemiz tarafından süresi içinde yapılan başvurular, belgelerin eksik olup olmadığı ve adayların belirlenen şartları taşıyıp taşımadıkları bakımından incelenecek olup, ilanda belirtilen başvuru şartlarını taşıyan adayların başvuruları kabul edilecektir,
  2. KPSS’ den yüksek puan almak, ilanda yer alan sözleşmeli pozisyona yerleştirmede tek başına hak kazandırmaz. Pozisyon için belirtilen genel ve özel şartlara sahip olmayan adaylar değerlendirmeye alınmayacaktır. Eksik evrak, yanlış, yanıltıcı veya yalan beyanda bulunanlar ile bilgilerindeki tutarsızlıklar yüzünden değerlendirmeye alınmayan adaylar bu durumdan dolayı bir hak iddia edemeyecektir.
  3. Her ünvan için asıl aday sayısının 10 (on) katı kadar yedek aday belirlenecektir.
  4. Belirlenen asıl ve yedek adaylara ait isim listesi ile ilana ait tüm duyurular Uşak Üniversitesi resmi internet sayfalarında (www.usak.edu.tr/- www.personel.usak.edu.tr/) yayımlanacak olup ilanla ilgili tüm duyurular tebliğ mahiyetinde olacağından ayrıca tebligat yapılmayacaktır.
  5. Asıl kazanan adaylardan süresi içerisinde başvurmayan, feragat eden, ataması yapılmayan veya aranan şartları taşımadığı tespit edilen adayların yerine yedek adaylardan sırasıyla yerleştirme yapılacaktır. Son adayların puanı eşit olması halinde mezuniyet tarihi önce olan, bunun da eşit olması halinde doğum tarihi büyük olan adaya öncelik tanınacaktır.
  6. Adaylarla hizmet sözleşmesi yapılacak olup, sözleşmede belirtilen şartları yerine getirmeyen adayların sözleşmeleri 1 (bir) ay içerisinde feshedilecektir.
  7. Yerleşmeye hak kazanan adaylardan belirtilen süreler içerisinde istenilen belgeleri teslim etmeyen adaylar haklarından vazgeçmiş sayılırlar.
  8. Adayların gerçeğe aykırı beyanda bulunduğu veya eksik evrak verdiği sonradan tespit edilenler ile istenilen belgeleri ibraz etmeyenlerin müracaatları geçersiz sayılacak,

atamaları yapılmış olsa dahi iptal edilecektir. Gerçeğe aykırı belge teslim edenler hakkında yasal işlem yapılacaktır.

İLETİŞİM:

Adaylar başvuru süreciyle ilgili olarak Personel Daire Başkanlığı internet adresinde yer alan iletişim kanalları ile aşağıdaki iletişim bilgilerinden ulaşılabilir.

Telefon: 0276 221 22 05 e-Posta: [email protected] web: www.personel.usak.edu.tr

DİĞER HUSUSLAR:

  1. Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslar uyarınca sözleşmeli personelin başka bir kuruma naklen tayini mümkün değildir,
  2. İlanda bulunmayan hükümler için genel mevzuat hükümleri geçerlidir,
  3. Bu ilan tebliğ mahiyetinde olacağından, ilgililere ayrıca tebligat yapılmayacaktır.

İSTİHDAM EDİLECEK KADROLAR VE ARANILAN NİTELİKLER TABLOSU

utab1.png

utab2.png

utab3.png

utab4.png

utab5.png

utab6.png

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.