Güvenpark'a vatandaşlar giriş yapmaya başladı
TİGRİS HABER - Mahkeme kararıyla CHP Genel Başkanlığı görevinden tedbiren uzaklaştırıldığı belirtilen Özel’in çağrısının ardından çok sayıda partili alana gelmeye başladı.
Güvenpark ve çevresinde yoğun güvenlik önlemleri alınırken, bölgede çevik kuvvet ekipleri ile TOMA’ların konuşlandırıldığı görüldü. Partililerin alana giriş yaptığı esnada güvenlik tedbirlerinin artırıldığı bildirildi.
CHP’nin 38. Olağan Kurultayı’na ilişkin verilen “mutlak butlan” kararı sonrası partide yaşanan gelişmeler, bayramlaşma programlarına da yansıdı. Söz konusu kararla birlikte Özgür Özel’in tedbiren görevden uzaklaştırıldığı, yerine eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun mahkeme kararıyla görevlendirildiği iddia edildi.
Yaşanan gelişmelerin ardından parti içinde iki ayrı bayramlaşma programı dikkat çekti. Kemal Kılıçdaroğlu’nun CHP Genel Merkezi’nde saat 14.00’te partililerle bir araya geleceği açıklanırken, Özgür Özel ise aynı saatlerde Güvenpark’ta bayramlaşma yapacağını duyurdu.
CHP Ankara İl Başkanlığı da Özgür Özel ve CHP’nin tutuklu cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu adına partililere Güvenpark’a katılım çağrısında bulundu.
Özel’in program kapsamında alanda toplanan partililere otobüs üzerinden hitap etmesi bekleniyor. Bayramlaşma etkinliği sırasında bölgede hareketliliğin devam ettiği bildirildi.
Kaynak:T24 - Haber Merkezi




Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.