Haberimiz ses getirdi, esnaf trafoya kavuştu

Haberimiz ses getirdi, esnaf trafoya kavuştu
Sanayi sitesine yeni trafo takıldı

Günlerdir elektrik kesintileri yüzünden iş yapamaz hale gelen sanayi sitesi esnafının trafo sıkıntısı gazetemizin yaptığı haber üzerine çözüldü. DEDAŞ yetkililerinin, sanayi sitesi esnaflarına, geçici çözüm için söz verdikleri trafo güçlendirme çalışması tamamlandı. DEDAŞ görevlilerince sanayi sitesine takılan yeni trafo esnafın yüzünü güldürdü.

 

Önceki gün haberimize de konu olan ve bir süredir sık sık elektrik kesintilerinin yaşandığı Sanayi sitesine trafo takıldı. DEDAŞ ekipleri, sanayi sitesinde yaşanan elektrik kesintilerini gidermek için yaptığı çalışmalara tamamladı. Sanayi sitesinde trafo yenileme çalışması yapan DEDAŞ ekipleri, gereğini yaparak, sanayi esnafının trafo sorununu çözdü.

DEDAŞ tarafından sanayi sitesinin elektrik şebekesinin yeraltına alınması çerçevesinde ihalesi yapılan nihai yenileme çalışmaları için havaların ısınması beklenirken, geçici çözüm olarak düşünülen trafodaki güç artırımı çalışması tamamlandı. Sanayi sitesindeki 400 KV olan eski trafo yerine 630 KV’lık yeni trafo takıldı. DEDAŞ ekiplerince takılan yeni trafo ile sanayi sitesi esnafının elektrik kesintilerine geçici de olsa bir çözüm getirilmiş oldu.

Ali Abbas YILMAZ / Özel haber

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.