Halkın vekili içeride Hrant'ın katili dışarıda

Halkın vekili içeride Hrant'ın katili dışarıda
Hrant Dink'in katili Oğün Samast'ın salıverilmesine tepkiler çığ gibi büyüyor

TİGRİS HABER - Hrant Dink'in katili Ogün Samast'ın serbest bırakılmasına tepkiler çığ gibi büyüyor... Türkiye İşçi Partisi Genel Başkanı Erkan Baş (@erkbas): : "Yaşadıklarımız hukukla, yasayla, Anayasa ile filan anlatılamaz. Aklı olan, vicdanı olan herkes bir tarafta dümdüz kötü olanlar karşımızda, bu kadar net! Haklı olanlar örgütlenip güç olmazsa, dur demezse örgütlü kötülük saldırıyor. Haklı olanlar, iyi insanlar, susmayın!"

CHP genel Başkanı’ndan tepki

CHP Genel Başkanı Özgür Özel: “Ogün Samast iyi halden serbest kalıyorsa bu memlekette adalettin a’sından bahseden gerçekten vicdansızdır.”

"Takip etti, tatbikat yaptı, Hrant Dink’i üstelik de planlayarak öldürdü Ogün Samast. Bugün iyi hâlden serbest kalıyorsa, sözün bittiği yerdeyiz demektir. Bu vakitten sonra bu memlekette adaletin a’sından bahseden gerçekten vicdansızdır."

Kılıçdaroğlu'ndan Dink'in katilinin tahliyesine tepki:

"Milletin oyuyla seçilmiş Milletvekilini, yasaya aykırı bir biçimde cezaevinde tutmak için “yargı krizi” çıkaranlar, katilleri serbest bırakıyor. Kardeşliğimize kurşun sıkanlar, kadınlara, çocuklara kasteden “iyi halliler” dışarıda; gazeteciler, siyasetçiler içeride…

“Aslanım benim, aferin Erdoğan…”" (Kaynak: Halk TV)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.