VİDEO - Hattat Hamid Aytaç Ortaokulu’nun büyük başarısı!

VİDEO - Hattat Hamid Aytaç Ortaokulu’nun büyük başarısı!
Diyarbakır’ın Merkez Kayapınar İlçesindeki Bist Hattat Hamid Ataç Ortaokulu, Diyarbakır’da düzenlenen ortaokullar arası Voleybol turnuvasında küçük erkekler ve küçük kızlarda şampiyon oldu.

TİGRİS HABER - Diyarbakır’ın Merkez Kayapınar İlçesindeki Bist Hattat Hamid Ataç Ortaokulu, Diyarbakır’da düzenlenen ortaokullar arası Voleybol turnuvasında küçük erkekler ve küçük kızlarda şampiyon oldu. Okulun spor salonu olmamasına rağmen Şampiyon olan takım, Şubat ayında Bingöl’de düzenlenecek turnuvalara katılmaya hak kazandı.

Türkiye Voleybol Federasyonu tarafından Diyarbakır’da düzenlenen ortaokullar arası Voleybol turnuvası sona erdi. Kentte çok sayıda Orta Okulun voleybol takımının katıldığı turnuvada, Kayapınar İlçesindeki Bist Hattat Hamid Aytaç Ortaokulunun voleybol takımları hem küçük erkeklerde, hem de küçük kızlarda şampiyon oldu.

Okulun spor salonu olmamasına rağmen turnuvada şampiyon olan erkek ve kız voleybol takımları oyuncuları, İl Valiliği’nden malzeme desteği istedi. Turnuvadan şampiyon olarak Kayapınar’ın gururu olan Hattat Hamid Aytaç Ortaokulunun voleybol takımları, Bölge birinciliği için Şubat ayında Bingöl’de düzenlenecek turnuvaya katılacak. (Haber merkezi)

Kaynak:Haber Merkezi

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum