HDP ve YSP halk toplantıları için toplanıyor

HDP ve YSP halk toplantıları için toplanıyor
HDP ve Yeşil Sol Parti Merkezi Yürütme Kurulları, yarın toplanıyor.

TİGRİS HABER - Halkların Demokratik Partisi (HDP) ile Yeşiller ve Sol Gelecek Partisi (Yeşil Sol Parti), HDP Genel Merkez binasında yarın ortak Merkezi Yürütme Kurulu (MYK) toplantısı gerçekleştirecek. Saat 11.00’de yapılacak toplantıya, Yeşil Sol Parti Eş Sözcüleri Çiğdem Kılıçgün Uçar ve İbrahim Akın ile HDP Eş Genel Başkanları Pervin Buldan ve Mithat Sancar başkanlık yapacak.

Toplantıda, 17-25 Haziran arasında gerçekleştirilen il ve ilçe örgütü toplantılarının değerlendirmesinin yanı sıra önümüzdeki süreçte il, ilçe, mahalle ve köylerde yapılacak halk toplantılarının planlaması bekleniyor. Toplantıda, halk toplantılarının tüm kentlere yayılması için gereken yol ve yöntemlerin ele alınacağı belirtildi.

MYK toplantısında ele alınacak önemli bir diğer konu ise HDP ve Yeşil Sol Parti’nin kongreye giderken nasıl ortaklaşacağı ve hangi parti ile yola devam edileceği olacak. Ayrıca önümüzdeki süreçte halkla yapılacak toplantılar, ittifak siyaseti ve adayların ön seçimle belirlenmesi gibi başlıklar üzerinden yeni dönem yol ve yöntemleri tartışılacak. (Kaynak: MA)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.