HDP’nin ihracını istediği Özaydın: Usulsüzlük yapmadım

HDP’nin ihracını istediği Özaydın: Usulsüzlük yapmadım
Usulsüzlük yaptığı iddiasıyla HDP tarafından kesin ihraç talebiyle disipline sevk edilen yerine kayyum atanan Mazıdağı Belediyesi Eşbaşkanı Nalan Özaydın hakkındaki soruşturmaya ilişkin ilk kez konuştu.

TİGRİS HABER- Halkların Demokratik Partisi (HDP), İçişleri Bakanlığı tarafından 16 Kasım 2019’da yerine kayyum atanan Mazıdağı Belediyesi Eşbaşkanı Nalan Özaydın hakkında parti içinde soruşturma başlatıldığını ve kesin ihraç talebiyle disiplin kuruluna sevk edildiğini duyurmuştu. Özaydın hakkındaki soruşturmaya ilişkin ilk kez konuştu.

Hakkındaki iddiaları reddeden Özaydın, inceleme sürecinin sonunda aklanacağına inandığını söyledi.

Özaydın, “Disiplin kuruluna sevk edildiğim doğrudur. Hakkımdaki iddiaları kesinlikle kabul etmiyorum. Sadece 7 ay belediyede kaldık. Bu süre zarfında yaptığımız işler ortada. Usulsüzlüklere imza attığım iddialarını kabul etmiyorum. Ne ben ne de belediyede beraber çalıştığım ekibim böyle bir şey yapmıştır. Disiplin kuruluna sunacağım yazılı savunma ve vereceğim sözlü savunmamda gerçeklerin ortaya çıkacağı inancındayım. Usulsüzlüklere imza atabilecek bir kadın olsaydım Mazıdağı'nda, ilçenin kadınlarıyla kurduğumuz kooperatife kendi irademle 7 ay boyunca maaşımı bağışlamaz, maaş kartımı vermezdim” açıklaması yaptı. 

 

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum