Hedef 31 Puan

Hedef 31 Puan
Lideri 2 puan geriden takip eden Diyarbekirspor, kalan 2 maçını kazanarak devre arasına 31 puanla girmek ve ikinci yarı için çok daha iddialı olmak istiyor.

Hedef 31 Puan

Diyarbekirspor, kalan 2 maçını kazanarak sezonun ilk yarısını 31 puanla bitirmek istiyor. Teknik direktör Özdemir’in devre arasında bazı mevkiler için  transfer  talebinde bulunması bekleniyor.

 

 

İnanılmaz Bir Şampiyonluk Yarışı

Geride kalan 15 haftada 25 puan toplayan ve liderin 2 puan gerisinde yer alan Diyarbekirspor’un mücadele ettiği 3.Lig 2.Grup’ta şampiyonluk yarışı nefes nefese geçiyor. 3.Lig’in en zor grubu gösterilen grupta ilk 3 sıradaki takımlar aynı puana sahip olurken,4.ve 5.takımlar liderin 1,6.sıradaki takım liderin 2, 9.sıradaki takım da liderin sadece 3 puan gerisinde bulunuyor. Kimin şampiyon,kimlerin Play-Off’a kalacağını kestirmenin neredeyse imkansız göründüğü grupta lider ile 11.sıradaki takım arasında sadece 7 puan olması yarışın ne kadar çetin geçtiğini gösteriyor.

 

Diyar,Son 2 Maçını Kazanmak İstiyor

Hemen her hafta liderin değiştiği grupta neredeyse iki hafta lider kalan takım yok. Ligin ikinci yarısı için son 3 sıradaki takımlar hariç en az 13-14 takımın şampiyonluk ve Play-Off savaşı vermesi bekleniyor.

Lideri 2 puan geriden takip eden Diyarbekirspor, kalan 2 maçını kazanarak devre arasına 31 puanla girmek ve ikinci yarı için çok daha iddialı olmak istiyor. Bu hafta Pazar günü Kırıkhanspor’la Diyarbakır’da karşılaşacak olan Diyarbekirspor,son haftada ise Bursa deplasmanında Yeşil Bursa’nın konuğu olacak

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.