Her Yerde Şampiyon Hoca

Her Yerde Şampiyon Hoca
Erganispor’u 3.Lig’e çıkaran ve Ergani’de okullarda yıllarca şampiyonluklara imza atan Şadan Üzülmez, beden eğitimi Öğretmenliğini Kayseri Mustafa Eraslan Anadolu Lisesi’ni tarihinde ilk kez Kayseri şampiyonu yaparak bir ilke daha imza attı.

 


Erganispor Başkanı Senvar,Üzülmez’in takımını dostluk maçı yapmak üzere Ergani’ye davet etti.

 

Başarılarına Devam Ediyor

Şampiyon hoca şampiyonluklara devam ediyor. 2010-2011 sezonunda Erganispor’u 3.Lig’e çıkaran ve ayrıca memleketi Ergani’de bir çok okul takımı ile Türkiye şampiyonalarında elde ettiği başarılarla bilinen Şadan Üzülmez, başarı kervanına Kayseri’de devam ediyor. Geçen yıl tayin olduğu Kayseri’de Mustafa Eraslan Anadolu Lisesi’nde beden eğitimi öğretmenliği yapan Üzülmez, okul takımını Kayseri şampiyonu yaparak okul tarihinde bir ilke imza attı. Tarihinde ilk kez Kayseri şampiyonu olan okulun Diyarbakırlı hoca ile kazandığı başarı Kayseri eğitim ve spor camiasında  geniş yankı uyandırdı.

 

Ergani’ye Gelecekler

20’den fazla gol atıp kalesinde sadece 2 gol gören okulun ve Şadan hocanın başarısı memleketi Ergani’de de sevinçle karşılandı. Şampiyonluk nedeniyle Şadan hocayı arayarak tebrik eden Erganispor Kulübü Başkanı Ekrem Senvar, başarılı hocanın başarısı ile gurur duyduklarını söyledi. Mustafa Eraslan Anadolu Lisesi müdürü ile de görüşen Başkan Senvar, Kayseri ekibini kardeş takım ilan ederek dostluk maçı teklifinde bulundu. Teklifi memnuniyetle kabul eden Kayseri temsilcisinin önümüzdeki günlerde Şadan Üzülmez yönetiminde Ergani’ye gelerek Erganispor’un konuğu olacağı bilgisi verildi.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.