Heyecan 4.Haftaya Ulaştı

Heyecan 4.Haftaya Ulaştı
Amedspor, evinde seyircili ilk maça çıkacak. Diyarbekirspor ise ikinci deplasmanında zafer peşinde koşacak.

 

Amedspor,Bodrumspor’u Ağırlıyor

2.Lig ve 3.Lig’de 4.hafta karşılaşmaları bugün ve yarın yapılacak. 2.Lig Kırmızı Grup’ta ilk 3 maçta 2 galibiyet ve 1 beraberlik alarak 7 puanla ikinci sırada yer alan Amedspor,bu sezon ilk kez  seyircili oynayacağı iç saha maçında ligin yeni takımlarından Bodrum Belediyesi Bodrumspor’la karşılaşacak. Geçen hafta deplasmanda Tuzlaspor’la oynanan maçta kırmızı kart gören ve cezalarını Payasspor’la deplasmanda oynanan kupa maçıyla tamamlayan Mazlum Demir ve İlter,teknik heyetin uygun görmesi halinde kadroda yer alabilecek.

Maçın Başlama Saati 15.00

Seyrantepe Stadı’nda saat 15.00’da başlayacak maçı İstanbul bölgesi hakemi Serdar Akkoçoğlu yönetecek.

Amedspor,sahadan 3 puanla ayrılarak lider Menemen Belediyespor’un olası puan kaybı ile zirveye yerleşmek isterken,aynı zamanda namağlup ünvanını korumanın hesaplarını da yapıyor. Tribünlere dönme kararı alan Barikat grubunun da bugünkü maçta takıma destek vereceği kaydedildi.

Diyarbekirspor, 4’te 4 Peşinde

3.Lig 2.Grup’ta ilk 3 maçını kazanarak grupta puan kaybetmeyen tek takım olarak lider durumda yer alan Diyarbekirspor, 4 puanlı Muğlaspor’la deplasmanda kozlarını paylaşacak. Yeşil-Kırmızılı takım,Ege’deki taraftarlarının desteğiyle oynayacağı maçı kazanarak 4’te 4 yapmak ve zirvedeki yerini korumak istiyor. Sakat ve cezalı futbolcunun bulunmadığı Diyarbekirspor,önceki gün gittiği Muğla’da dün yaptığı ter idmanından sonra maç saatini beklemeye başladı.

Maç Saat 16.00’da Başlayacak

Muğla Atatürk Stadı’nda saat 16.00’da başlayacak maçta İstanbul bölgesi hakemi Sercan Yılmaz düdük çalacak.

Teknik direktör Bayram Toysal’ın maça,ligde ilk 3 maçı kazanan kadroyu çıkarması bekleniyor. Yeşil-Kırmızılı takım,deplasmanda olmasına rağmen kazanmaya yönelik hücüm ağırlıklı bir taktikle mücadele edecek.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.