Hizmet iyi zamanlaması kötü

Hizmet iyi zamanlaması kötü
Hizmet iyi zamanlaması kötü

Mesai saatlerinde yapılan yol çalışmaları sürücülerin trafik çilesini katladı. Batıkent kavşağındaki çalışmalar nedeniyle araç kuyruğu Ninova alışveriş merkezine kadar uzandı. Durum böyle olunca trafik felç oldu.

 

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesinin üst geçit çalışmaları nedeniyle Batıkent Seyrantepe yolu trafiğe kapatılmıştı. Batıkent Seyrantepe güzergahını kullanamayan sürücüler ise başka güzergahlara akın ettiler. Yine, Elazığ caddesindeki orta refuj çalışması nedeniyle 3 şeritli olan yol tek şeride düşünce trafikte ciddi tıkanmalar yaşandı. Batıkent kavşağından Ninova’ya kadar 2 km’lik yolda uzun araç kuyrukları oluştu. Mesai saatleri arasında yapılan bu çalışmalar nedeniyle trafikte kalan sürücüler ise bu duruma isyan etti. Özellikle araç trafiğinin yoğunlaştığı akşam saatlerine doğru zirveye çıkan trafik çilesi sürücüleri çileden çıkarttı.

 Mesai saatleri içinde yol çalışması yapılmasına tepki gösteren sürücüler, yetkililerden söz konusu çalışmaların mesai saatleri dışında yapılması talebinde bulundular.

 

Ali ABBAS YILMAZ-ÖZEL HABER

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.